Så jävla härlig trav:)

http://www.youtube.com/watch?v=ewi6bbDRvlo

Dålig uppdatering...

Hejsan, jag vet att jag är dålig på att skriva här men ska försöka att bli bättre! 
I Fredags sov Linnea här och hon följde med mig på tävlingen på lördagen. Gick sådär lookee är stel som en pinne så någon ska hit och typ göra nått med hans rygg. Hoppas det blir bättre. Fick iaf 60,333% Och mitt lag kom 3:a i GM. Nästa tävling är den 5 Km i dressyr. jag ska bara vara med i LB. Sen ska lookee få vila i 3 veckor. Och då kommer kanske nina hit. Så då blir jag lite rikare $D
Blir nog hemma i morgon och kanske på tisdag:( har en lättare halsfluss tror jag! Eller svininfluensan:)

Bästa hästen

Igår så hände inte så mkt, jag solade när det var någon sol, och så åkte jag till rone och lånade en Dressyr sadel. Låg bra på Lookee, men den för liten för mig:S Den var en 16,5" men sanna tyckte den såg ut som en 15 den var värkligen min. Men Jag red med den på dressyrträningen.
Och han gick super bra=D travjobben gick jätte bra,  Och sanna var jätte nöjd med oss och galoppen blev oxå riktigt bra! Den blev jätte rund och fin=) Sanna hade aldrig sätta han gå såhär bra=) Så det går ju frammåt iaf=D Sen tittade jag och mamma en stund på Linnéa och det gick bra för henne oxå tkr jag, det såg jätte bra ut=)
Idag händer det inte så mkt ska rida lookee, och ikväll kommer Ulla och tobbe och tittar när jag rider nina=) Sen åkre hon hem=( Men är lite skönt oxå så man slipper att rida 2 hästar!
Imorgon Blir det cm hoppning på på lookee=) Och Ella ska hoppa tuffe.


Trött...

Hej=)
Idag har det inte hänt så mkt.
Jag har ridit Nina, Gick jätte bra=) Har fått en ny sadel till henne så jag sitter lite bättre oxå.
Sen har jag Hjälpt pappsen med att riva den gamla boxen=) För han ska bygga en ny där den stod=) Så nu är det bara nyaboxar i stallet=)
Sen så skulle mamma ner på affären så jag följde med och lämnade pengar, från när vi ledde runt på dom lettiska barnen=) Sen Åt jag middag. Plötsligt var klockan halv 9, och jag kom på att jag inte hade ridit på Lookee :S så blev att skynda sig. och så märkte jag att han hade fått gallor=( Inte kul. men var inte så mkt som tur är. Så vid 9 kom jag iväg blev bara en kortis runda eftersom det blir mörkt så himla fort. Så jag skulle behövt reflexer=)
Och nu sitter man här,
 och som vanligt kan inte somna på kvällarna, och när jag väl somnar så sover jag 2-3 timmar sen vaknar jag vid 2,3,4 eller nått och är vaken i minst  1 timme. Jätte jobbigt någon som har nått förslag så man sover hela natten?
Ja nu blir det väl att kolla på folks bloggar tills jag inte kan stå upp längre, och måste sova=D '


=)

Ingen Linnéa=(

hej nu är jag vid Linnéa men hon är i stallet så jag kan ju fortsätta på förra inläggetX)
Vi var på stranden och när klockan var halv 2 så åkte vi hem till linnea och åt pasta pytt. Blev faktiskt gott=) sen bestämde vi oss för att plocka salmbär och vi fick ihop nästan 1 liter=) så vi gjorde smoothy(stavas) sen cyklade vi till vitvär och badade föterna, jätte mysit<3 när vi kom hem så var min pappa där så vi skulle åka hem, han pratade så läge med linneas pappa så kom hem typ 45 minuter efter. Så jag och linnea bestämde att vi skulle sova vid henne inatt så ska vi göra lite saker imorgon=)
Igår på dressyrtävlingen så var jag bara med i LA:1 fick 57,89% men han blev rädd för alla konstiga saker och han brukar nästan aldrig bry sig=) men annars kändes han fin i formen=) beckis tog kort så så kommer väl lite kort snart=)
Nu ska jag möta linnea=)

Linnéa=)

Hejsan, igår  var det dressyr tävling och det gick sådär=) skriver mer i morgon=) Nu ska jag till Linnéa.
Hon sussade här vid mig inatt för hennes föräldrar var på middag någonstans igår. Så hon kom till mig=) Vi åt kräftor och tittade på Twilight<3 Sen pratade vi länge. Vaknade i morse och bestämde att vi skulle på stranden så åt frukost och vid halv 12 kom vi till stranden=) Så har legat på stranden typ hela dagen=) berättar mer i morgon för nu väntar nog maten vid Linnéa=)

Sol och Bad

Idag har det inte hänt så mkt, jag har legat på stranden. Badat och det vanliga så nu är jag typ röd som en tomat i ansiktet=S Ridit pollen känns sådär inför helgen, LA:1. Får se hur det går=)  Nu är jag jätte trött så blir väl sängen snartX) Tjejerna sov här måndag till tisdag. Padlade kanot i lojsta på måndagen. Jag padlade med Linnéa och vi ägde på det=) Nu är batteriet slut på datan så Godnatt=)


Hopp

Tävlade på Artist idag=) Första riktiga tävlingen. Och när vi kom in på banan så var det som att han inte fatta vad han skulle göra så stanna 2 gånger på 1:an sen 1 gång på 2. Men anda försöket så blev vi felfria=) Jätte nöjd. Sen var jag funktionär hela dagen. Så kom hem nu. är solbränd på axlarna. Gör ont=(
Imorgon ska Ella tävla på Tuffe. Får se hur det går=) och jag ska stå på banan hela dagen i morgon oxå. På måndag blir det padling men tjejernaa=) Sen blir det tältning vid mig=) mysit var länge sen sist=)
Ikväll så ska jag till möllers rebeckas favo familj=)

RSS 2.0