Polen

Har äntligen packat upp allt eller rättare sagt slängt allt i tvätten för jag är så laaat ;)
 Har varit Kul i Polen men jävligt skönt att va hemma orkar inte skriva allt vi gjort för de skulle bli föör långt och ingen skulle orka läsa! Men det kanske kommer upp lite bilder av de 500 jag tog :)

Red Cora igår och hon kändes inte så bra så skrittade bara hon är lite tjock för hon har ju bara gått i hagen i 11 dagar. Sen har hon ett sår på ena benet så ville ta de lite lugnt :)

Sen har vi hämtat Hickory så ella har en ny ponny nu :)


_

248323_117452258338757_100002219508681_159086_7896369_n_large

:D

Om Hickory går igenom veterinärbesiktningen så har Ella en ny ponny när jag kommer hem från Polen :D

Ikväll är det dressyrträning och sen får jag väl packa hela natten,


Provriding

Gick jätte bra igår när vi provred, Hickory va jätte fin och trevlig.











Mat sen ner till Linnéa

Nu ska jag snart äta sen åker jag ner till Linnéa en stund. Imorgon åker jag ella och mamma till oskarshamn, ella ska provrida en häst :)

 Red Coris idag och hon va fiiiin. Men somvanlig var hon jätte rädd för hingstarna som går på hingstbetet en bit från oss.

Dressyrträning v.19

Cora var jätte fin igår, trände mycket på takten i trav och galopp för hon va jätte pigg och ville helst springa. Gjorde några skänkelvikningar och bakdelsvändingar, skänkelv. gick jätte bra jämt och lagom fort ända till väggen, ivanliga fall brukar hon kasta sig mot väggen när vi närmar oss. Bakdels.v gick också bra om man tänker på att de var första gången vi gjorde de :) Duktig ponny, synd att vi missar nästa dressyrtävling när jag är i Polen:(

<3

Hemma

Idag har jag varit hemma hela dagen, hade ont i huvudet imorse så stannde hemma. Har varit duktig och gjort försurnings arbetet, nu ska jag bara skrivarent skiten i skolan. Har också börjat på arbetet om Svara madonnan som ska vara klart innan vi åker till polen som är om 1 vecka. Jag fattar inget om de jag ska skriva, är jätte svårt för har nästan 20 sidor och de är skrivet i typ som en bok och ibland vad en viss religion tycker och sen en annan. Men de blir säkert bra...
Har också solat för det är jätte fint väder, funderar på att ta moppen och åka ner till ljugarn och köpa något onyttigt ;)

Ska rida min ponny också <3

Ina Sandström har tagit bilderna















Tre bilder på artists från igår






Hopptävling

Ja då har man ramlat av på en tävling också då. Hon va jätte fin förutom att hon efter 3:ans hinder tvärnitade och vände sig om, tror hon blev rädd för några lamm/får som gick brevid banan. Sen fick jag hoppa i slutet av klassen eftersom det var en clearround och då kom vi runt med 8 fel rev två hinder. Men hon brydde sig inte om några hinder fast det är lite speciella hinder där. Duktig Ponny! <3

Ina och Linnea tog kort så när jag fått bilderna kommer de upp här :)






Martinsvärd

Inlägg 700

De här är inlägg 700 ganska många om man tänker efter ;)

 Idag har jag hunnit med att vara vid tandläkaren, mina tänder var fina och inga hål i så de var ju bra:) Sen har jag tittat på The vampire diaries avsnitt 21 av 22. Satt och grät halva avsnittet så kommer väl vara röd runt ögonen restan av dagen också-.- Ska rida min Lilla Ponny, rider nog ut idag. Sen måste jag ner till Ljugarn och låna linneas skyddsväst eftersom min är trasig och så ska jag packa till tävlingen imorgon.

Nu ska sova för mitt huvud gör ont.





























































Nina Dobrev



_

222172_158142664247891_152632611465563_383945_4839067_n_large

The truth hurts

Idag har vi haft 2 NP i matte gick nog inte så bra. Sen hemkunskap och so hela eftrmiddagen. Nu ska jag ut och rida Cora tror de bli lite trav jobb banan, lösgörande.

 Imorgon ska jag till tandläkaren, och jag ser redan fram emot de:)

_


L a b c

Idag har vi inte haft några lektioner alls, vi var vid rödakorset eller en från rödakorset var vid oss och lärde oss hjärt och lungräddning, hur man stoppar olika blödningar och sånna saker. 
När jag kom hem fixade jag Cora och sen åkte vi på hoppträning gick sådär.. Hon lyssnade inte så bra men några fin språng blev de:) Hon kändes jätte vinglig efter varje hinder men får hoppas hon känns bättre på lördag.

_

Tumblr_lf8xizhunv1qezlbyo1_500_large

:D

Jag hade nytt besöksrekod igår :D

Tumblr_lk2ack47sx1qf45vfo1_500_large

:'(

Imorgon åker franskisarna hem, jätte tråkigt. Jag kommer sakna dem, tänk om man aldrig träffar dom igen. Nu har precis Ina och Rebecka åkte hem blev lite tårar, känner jag kommer stor böla imorgon kl halv 5 när dom åker.  

Ikväll har vi varit och kollat på fotboll med dem och igår var vi vid Jesper och Jesper. 

På lördag är de tävilng för mig och Coris 

Käner att de här var ett onödigt inlägg men men haha nu ska jag gå och lägga mig och duscha :)


RSS 2.0