_

1285433556471618_109610058_large

Tävlingen

Gick bra, är jätte nöjd!
Cora skötte sig bra inne på banan och i LC fick vi 67,857% första utanför placering och i lb 63,000%. 

 

!!!!!

Vi har under en tid haft vår ponny Bobby uppstallad hos en kvinna vid namn Kerstin Palmlöv. (Finns att se på facebook, Kerstin Fjunis Palmlöv) Hon bor i Vallentuna, Björnhuvudvägen 11.
När vi talade om för henne att vi skulle flytta Bobby blev hon rasande. När vi igår skulle hämta honom var varken hon eller Bobby där, hon hade låst stallet och lämnat de övriga hästarna ute. Hon måste alltså ha åkt iväg med honom någon gång mella...n kl 17-19. Vi väntade halva natten utan framgång, polisen var där men kan inte göra något. Hon påstår nu att hon äger Bobby och att vi inte har någon rätt att veta var han är, så vi är såklart oroliga för vad hon kan ha gjort med honom. Vi behöver därför all den hjälp vi kan få, hör ni eller ser något, tveka inte att kontakta oss och bjud in folk till eventet!!

Bobby är en D-ponny valack(147 cm i mkh), mörkbrun med svart man och svans. Har en liten stjärn i pannan och en vit fläck på mulen, lite vitt på höger bakkota. 

Tycker så synd om Carolina, om ni vet eller har sett nått skriv en kommentar! :) 




<3

Tumblr_lj4fxguvzm1qcxz6go1_500_large
Weheartit.com min drog

_

Tumblr_ljxcc4egd31qbtyt4o1_500_large

BD bilder :*)

Novos stills de Breaking Dawn na Entertainment Weekly!! | Foforks : Tudo sobre a Saga Crepúsculo | Twilight
Smile:3 out loud :>  
OMG! Saíram as primeiras fotos oficiais de “Amanhecer”! - Play - CAPRICHO

Robstenation and all things Twilight: New EW Cover-' Edward and Bella' for Breaking Dawn
01 | Flickr – Compartilhamento de fotos!

Nalle Puh

Dagen har väl varit lite upp och ner, vaknade vid Ina imorse, vi och våra Franskisar åkte in till visby jag mådde inge bra men gick med en stund på fornsalen sen gick jag ut och gick en sväng i almedalen själv för tänkte de skulle bli bättre då men de blev de inte, fick bara ondare och ondare. Så ringde till mormor men hon svarade inte så jag ringde till Hanna som va jätte snäll och hämtade mig<3 sen så satt jag och vilmer tittade på Nalle Puh en stund tills jag åkte hem med bussen, mamma hämtade mig i etelhem. Sen har jag tagit de ganska lungt, mår bra nu iaf :)

Vid halv 6 tog jag moppen ner till rebecka där vi bor just nu med våra franskisar ;) Vi åt mat och så fick dom rida lite också haha :) Men nu är jag hemma eftersom jag ska upp tidigt imorgon och tävla. Så nu väntar nog sägen för mig.

God natt <3


?

Nu har Franska eleverna kommit så just nu bor jag och Rebecka vid ina och våra 3 franskor, Anaëlle Eva och Cindy. Imorgon kväll flyttar vi till Rebecka och måndag eftermiddag till mig sen åker dom på onsdag morgon :)
 Så blir väl lite kass uppdatering några dagar nu, Mamma ska rida/longera Cora idag sen får hon vila imorgon sen är de tävling LC:2 LB:2 på lördag ;)


<3

Dressyrbilder

Cora gick ganska bra när jag red dressyr idag, så det går sakta men säkert framåt :)
Pappa tog lite kort också, blev inte så många bra och är kass kvalité allihop, som vanligt, till och med pappa sa att vi måste köpa en systemkamera, haha :D

Nu ska jag ut och fixa min ponny sen ska vi på träning:)










<3

Missing someone isn't about
how long it has been since
you've seen them.
It's when you're doing something
and wish they were there with you.




Skanar dig Pelle <3

Coris just nu :)

Känner att Cora börjar passa in här hemma nu eller hon verkar trivas mer, hon kan äntligen slappna av i stallet hon behöver inta ha koll på allt. Hon kan stå själv utan att vilja hoppa ur boxen, hon litar nästan alltid på mig, jag får göra nästan vad jag vill med henne nu.

Det är så roligt när allt börjar funka när man har lagt ner så mkt tid på henne, att få henne lugn och att hon ska lita på mig. När hon kom tog de ibland 10min att linda benen och nu står hon stilla och lyfter nästan aldrig på benen just när jag lindar :) Hon kunde stå still i skogen och vägra gå framåt för snön låg fel tyckte hon. Hon sköter sig när man åker iväg på träningarna står och sover när jag fixar henne vid Sanna.

Sen ridningen är ju en annan sak men det går iallafall framåt! Det jag har att jobba på just nu är konditionen och att hon ska gå rakt, för nu går hon nästan alltid på 3 spår och de har hon gjort ända sen jag fick henne. Nu lyssnar hon för skänkeln som hon inte gjorde när jag provred. Så lite saker har gått frammåt där också, men eftersom jag har varit sjuk och fortfarande inte är helt frisk så måste jag börja bygga upp mig själv igen. Känner ofta att jag har glömt bort saker i ridingen även om man inte kan se det. Så stör de mig, sånt som va självklart förut när jag red sånt som man inte ens behövde tänka på för att göra dom bara fanns där. De sakerna måsta jag lära mig igen:(

Skerv det här till mig själv för att jag ska komma ihåg längre fram, hur de gick just nu;)


Try something new

Gick inta så bra för Ella idag, Ariel va inte på humör och ville inte hoppa och så var hon jätte seg"/ men de kan ju inte alltid gå bra.

 Orkar inte rida idag är jätte trött och kan inte tänka:( Men har iaf ätit tårta idag och de blir man glad av -om man inte tänker på hur tjock man blir) för mamma fyller år idag, så ikväll ska vi äta på smakrike:)

Har också anmält mig och min ponny till en LC på Puser den 8/5, tycker de är högt med 90 cm men får försöka lita på Cora så går de säkert bra.

Bjuder på denna vackra bild x)

___

Tumblr_lhphxrbh8n1qhz3hco1_500_large

Svart & vitt














 och en bild på mamma och Artist


sometimes you have to lose someone, before you can figure out what they really mean to you.

Är inte på något blogg humör så tar allt lite snabbt.
Idag har jag solat, tagit kort på mamma när hon red sen har jag ridit dressyr på Coris och hon gick sådär, hon är forfarande brunstig"/ så hon tar ut sin energi på massa onödiga små hopp och stegrar. Mamma tog kort. Så om hon fick nått bra kort så kanske de kommer upp här sen ;)

 Imorgon är de tävling för Ella och Ariel LC LB :)


:)

Nu har tjejorna varit här och ätit tårta,  ska jag ut och mocka sen borsta min ponny och packa lite saker till träningen:)

Mamma köpte en klänning till mig idag kanske kommer bild sen ;)

When we were kids we'd pretend crying to attract our parents attention. Now we pretend to be sleeping when we're crying to avoid quetions.


___

Tumblr_ljy24tqiff1qjn918o1_500_large

=

Igår gick hela dagen åt att vara på travet, va jätte trött och hungrig så vi köpte pizza på vägen hem:) sen skulle pappa och micke titta på alla travlopp som var inspelade på tvn så vi kom inte hem förens kl 6 och då skulle vi mocka alla boxarna och fixa stallet. Men Cora fick iaf vila igår va för trött för att rida;)

Idag så kommer Julia Rebecka Ellen och Linnea, jag ska bjuda på tårta för att jag ramlade av. Sen ska jag på Hoppträning ikväll med Coris:) Ska försöka sola lite idag också om de blir lite varmare

Today

Idag har dagen gått åt att sola :D Börjar bli lite brun, eller jag är inte kritvit längre..
 Jag har också ridit gått med hunden och städat mormors bil så nu är jag lite rikare;)

Sommar?

Blev ingen innebandy idag för lite folk som kunde spela:( Idag ska jag rida min ponny och ut och gå med Emmy sen ska jag sola också!:D

 Lite bilder från igår eftermiddag


Emmy på lek humör





Tjockis Precent


My gillar :)

Tumblr_lj3yedubfy1qcmd8go1_500_large

The last day

Idag har jag solat solat och solat har gått i shorts och bh hela dagen än så länge, jag hoppas de är så här bra väder hela lovet!:)

Ska ännu skritta min häst och kanske köra precent. Imorgon är de Innebandy påskcupen som tur är slipper jag spela så ska ta kort istället :)

216221_10150155892698269_281858613268_6756567_7976190_n_large
The last day

Bilder från förra helgen










Film med sämst kvalité

 


Bilder från tävlingen

Cora va väldigt okonsentrerad hela travprogramet men när vi fattade galopp tyckte hon att de blev mkt roligare:) när jag hade gjort volten på långsidan och kom till kortsidan så sparkade Cora i dressyr staketet, så då fick hon jätte ont och började galoppera på 3 ben stackarn. Men när jag skrittade några meter blev de bättre och så red jag klart programet och då va hon konsentrerad och gjorde sitt bäsa iaf!<3
 Fick 63,13% så är nöjd om man tänker på vad som hände, fick -2 poäng eftrsom de blev ett litet avbrott i programet.

Lite bilder från tävlingen:)



Ignorera att jag ser ut som ett kötttbulle och sitter fult! Funderar på om jag måste ha en ny sadel känns som att jag sitter på bakvalvet"/

Tävling idag då

Nu ska jag ut och fixa min häst, borsta knoppa sen ska jag fläta Ariels man:)  Åker väl vid 9 eller nått. Förvånar mig inte om Cora kommer springa efter Ariel hela tiden för de brukar hon göra"/ Bra hon sköter sig inne på banan!
LB:0 är de idag individuellt och PAS div.1
Laget
Ella-Ariel
Jag-Cora
Linn-Disney
Sofia-Miro boy

<3

Tumblr_ljmdf7t03o1qfjv55o1_500_large

we all fear the unknown

Idag har jag gjort ovanligt mycket för att vara hemma, bakat muffins som tog 2 timmar men goda blev dem! :D Sen har jag ridit Cora hon va jätte fin tränade på programmet som jag ska rida på lördag, så får hoppas de går lika bra då ;)


I finished what i started

Är hemma idag och vilar hjärnan, hade tänkt att gå hela veckan men så blev de inte:( Idag har jag varit duktig och gjort nästan allt i stallet fast klockan bara är 10, brukar vara lat och göra det på eftrmiddagen istället men de är skönt att ha de gjort iaf. 
 
Dagens måsten är att rida Cora, dressyr blir det idag och att baka muffins, mamma ska ha styrelsemöte ikväll så då är jag snäll och bakar för mamma hinner inte. Måste åka ner på affären och köpa kanel mjöl och smör för de va slut.
Tumblr_ljlyuscfif1qe31xzo1_500_large
Weheartit.com

Someday you will change the world

Idag så får Cora vila hon va så loy igår på träningen, vissa saker gick jätte bra och andra gick mindre bra"/
Nu ska jag ut och mocka 3 boxar sen åker jag med Ella på hoppträningen hon skA hoppa Brakan idag :)


_._._

Tumblr_ljigh38vix1qiln3bo1_500_large

Dressyrträning V.15

Cora va jätte fin när jag red fram, travad och galopperade i låg form sen skrittade jag på långa tyglar i 5 min innan Sanna kom. Då började vi med att trava tränade på "framdelen in" långsidorna, hon börjar fatta att hon måste jobba när vi gör de så slipper hålla på lika länge för at de ska bli bra. Sen förvändgalopp i båda varven för att få Cora att jobba rakt, hon är ganska böjd i höger. I slutet red vi igenom LB:0 programet, gick väl ganska bra:) Tränade lite på mellan trav också.

Imorgon

Imorgon så ska vår klass och 9:3 in till Visby, vet inte vad vi ska göra men de blir säkert bra.
Men jag åker in med mamma och äter frukost vid mormor sen kan jag sova nån timme där också;) På eftrmiddagen kanske jag kollar om Hanna är ledig så kanske jag kan träffa henne och Vilmer. Annars träffar jag dem nästa tisdag då det är första travdagen för året :) Sen när jag kommer hem är det dressyr träning för Sanna kl.19:00 :D


__

Tumblr_ljhe3oeuku1qcdjp0o1_500_large

Save your heart for someone who cares

Då var man hemma igen jätte trött och ont i hela kroppen.
 Red Cora idag när jag kom hem från skolan, red i kankse 20 min sen ramlade jag av:o (Första gången på coris) Fick ont i vänstersidan och slog i huvudet lite och ont i lillfingret också! :( Men eftersom jag var så arg fortsatte jag och red klart hela rundan som tog ungefär 1 timme och 10 min. Men hon va jätte fin i slutet, alltid nått:D
 
Blev ingen häst med hem den här gången, hon var seg och svarade inte för hjälperna när man gjorde dom utan efter en liten stund. Sen när vi höjde upp till 80-90 så stannade hon lite mycket. Men annars va hon jätte mysig och Perfekt till Ella:)
 Kanske kommer nån film och lite bilder när jag har tid.


Ella Red brakan idag

Idag har Ella provridit brakan kommer lite bilder nu, hinner inte fixa film;)








?

Jag sitter i biblioteket
7:a kommer in och säger till bibliotikaren
-Kan jag få en bustidstabell?
-visst! hon får den
-jag vet inte hur man läser av den...

Smart 7:a, vem kan onte läsa en buss tidstabell?

Ensam

Nu sitter jag och gör inget, ina rebecka och linnea är på innebandy cup i helgen och restan av klassen gör hörförståelsen engalska nationella. Eftersom jag är så trög får jag göra det själv på måndag;) Men Läsförsåelsen gick nog bra, det kändes bra iaf. Idag smiter jag från lektionen halv  två för ella ska provrida en häst i västerhejde. Kan ju va bra att ha nått att jämföra med ponnyn hon ska provrida i Helsingborg:)

Jag saknar dig<3

Set restrictions.


Cora

Cora va jättte pigg idag och ville inte trava så jobbade mest i galopp hon blev riktigt trött men också riktigt fin! Duktig ponny!<3







My är glad :D

Jag har haft många fler besökare de sensate dagarna, hoppas de fortsätter att stiga:) Nu har jag precis ätit mat
Tomatsoppa. Tog lite kort på Coris idag, kommer senare :)

Reading is dreaming with open eyes

Nu ska jag ut och rida min ponny tror de blir dressyr idag, jobba med de vi gjorde på träningen i tisdgas:)   
 Sen när jag kommer in så ska jag läsa börjar äntligen komma in i min bok efter 140 sidor och de är 600 kvar. Jag älskar att läsa, de är verkligen mitt sätt att vila och ta de lungt
Tumblr_ljaaud7pvq1qc0khfo1_500_large


I'm just tired

♕ cherry ♕

.

2b9915b51e14051491ea389c264c8f00150241fb_m_large

-.-

Nu är jag nästan klar med hemkunskaps inlämmningsuppgiften hade två frågor kvar, har skrivt 1 1/2 sida om den ena men kommer inte alls ihåg nått om den andra frågan"/ Men får väl sitta och fundera en stund till så kommer jag säkert på de, hoppas jag... 

 Släppte in hästarna för en stund sen och fixade lite i stallet, är så mysigt att att höra när hästarna äter<3 Sen har jag pratat med farfar en stund va länge sen:) Ska ju åka upp till jämtland i sommar, längtar redan var inte där förra sommaren så hoppas vi blir upp lite längre iår :)

Tumblr_lfx8iajqtt1qajjdco1_500_large

dressyrTRäning V.14

Cora va riktigt duktig igår och försökte hela tiden gör de jag ville och bad henne om, och de dagarna är bäst!:D
 Vi jobbade mest med att få loss högersidan som hon är stel i och höger bak så jobbade mycket med öppna längs långsidorna och förvänd galopp på spåret, inte världens roligaste lektion men de behövdes verklingen!

Every new beginning comes from some other beginning´s end

Idag har jag gjort nationella i NO gick nog ganska bra tror jag :) Sen hade vi elevensval hk gick fint de med gjorde ost & Skinkpaj och muffins. Sen matte, gick lite bättre än vad de brukar göra och sen franska men åkte hem med Gisela 14:20 så hade bara halv lektion, mår inte bra så blir ingen ridning idag :(  

 Sen fick jag ett brev idag om att vi skulle på nån informations grej om idrottsgymnasiet och såklart är det när vi är i Polen:( Så mamma och pappa får väl gå.

 Nu ska jag ut och mocka Cora och Artists box och tvinga Ella att fixa hööööet;)

 Skriver om träningen lite senare!

Lite bilder från när jag släppte ut hästarna













SJuk.

Jaha då har man ont i halsen igen, de kommer och går hela tiden . Men tänkte om jag är hemma idag och tar de lungt så kanske jag är helt bra på fredag då de är nationella och sen åker vi och kollar på en häst i helgen till Ella:) Och då vill jag vara helt frisk!


Someone like you

Idag har jag stått i Caffis hela dagen, själv på förmiddagen och med Ina efter lunch :) När jag kom hem red jag med Ulla när hon körde, Cora var ganska på när jag gick bakom men när jag va framför lugnade hon ner sig lite.
Fin ponny<3

2:a

Cora va jätte duktig idag, 2 i LC med 66,67% Carro vann med 67,04% men nästa gång så slår jag dig!;) <3
I Lb va hon jätte trött, då fick vi bara 53% "/ hon orkade nästan ingenting min ponny<3 Men är jätte nöjd! va ju faktist första tävlingen :D 



Tävling :D

LC LB hoppas de går ganska bra iallafall. Såg att jag startade 30 min tidigare så får väl gå ut och fixa min häst:)

Film

Nu blir de film,  som Julia Roberts är med i. Måste snart sett alla filmer hon är med i, är iaf på god väg , haha hon är en av mina favorit skådisar ;)

:)

Skrittade Cora idag hon har gått ganska hårt den här veckan och sen är de ju tävling på lördag:)


Bilder från Breaking Dawn har läckt ut





Jätte mycket bilder och ett klipp fån smekmånaden finns just nu över allt på internet, inget mig emot men lite tråkit för de är mer än ett halvår till premiären. "/
Men vem vet kanske ett april skämt? Men de kommer ju antagligen inte att ha med just de här i filmen för alla har sett de nu;)
Alla bilder finns här

RSS 2.0