:(

Jag har ännu feber är trött ont i halsen snorig och fryser. så ska till doktorn om en stund. Hoppas jag kan få nått för orkar inte vara sjuk mer!


Dag 6

Det här äter min häst varje dag

Hö 7 kg (tror jag)
Havre 3 liter
Korn 2 liter
Mineraler lite
Vi började att ge henne lusernpellets men hon mådde inte bra i magen av de så hon får lite mer korn istället :)

 Just nu får hon inte så mkt mat för hon rids inte så hårt och gör ju inte va med nån energi alls;)

Våra hästar får mat 5 gånger varje dag
Morgon kraftfoder
Morgon hö ute
Lunch hö
Kraftfoder och hö när dom kommer in
Kvälls hö

Sjuk

Är fortfarande sjuk, men om jag fortfarande har feber imorgon ska jag nog gå till doktorn. halsen känns lite bättre idag men inte så stor skilland :(
 Red lite på Cora idag, gick bra blev mest skritt för min kropp orkade inget annat. Sen så har jag tittat på        Prix d'amerique som vi alltid gör, tyvärr vann inte Maharajah:( Sen så ska micke(hovis) starta sin häst fast lane lover på solvalla om en liten stund. Så blir mycket trav tittande idag;)

Dag 5

De här finns i min ryktlåda

 Alla möjliga olika borstar, orkar inte skriva alla.
Sen finns de helosan och helosan sol, socatyl(tror jag de heter)

godnatt


:D

Hämtade mitt dressyr schabrak idag :D

_______

Jag är ännu inte frisk och tror jag har fått halsfluss, de känns som de iaf:(

Mamma ska ha Tjejmiddag så jag och pappa får sitta inlåsta i källaren hela kvällen, titta på tv och äta glass. Egentligen så skulle pappa köra på fastlandet men blev inte så och jag och ella vara inne hos grannarna. Imorgon ska jag försöka rida Cora.


Dag 4

Hur mitt hästintresse började

 
De var väl nån gång när jag var 4, mamma tog med mig till sindareve så fick jag rida på Blendas B-ponny Rambo. Eller åka häst kanske, och nån gång fick jag också åka runt på nån fjording. Sen började jag på ridskola när jag var 6 år och min favorit häst va Pigge för han va snällast och så galopperade han jätte sakta. Fjordingarna är ju ganska stora och när jag var 6 år va jag antagligen jätte kort;) Men när jag hade ridit där nått år fick jag rida Rambo på lektionerna han va mycke roligare och svårare, bockade sparkade hehe men jag ramlade aldrig av. Nån gång va han så jobbig att min ridlärare fick sätta sig på honom och rida lite. De va Minna Horwitz häst men Blenda ägde väl den. Me sen skulle han säljas och jag tjatade på stackarspappa att jag ville ha honom. Men vi hade inte någonstans att ha honom och han hade problem med nått ben. Men när jag fick rida rambo va nog då jag började tycka att de va riktigt roligt. men ska jag erkänna nått så va jag rädd för honom också men har alltid varit lite feg. Men att känna varje gång jag hade ridit honom och de gick ganska bra. Hihi jag klarde det iadg också, de tror jag gjorde mig lite modigare och jag fattade nog att jag inte va så dålig ändå. Så tack till Rambo!

:D

Mitt schabrak har kommit men hämtar de nog imorgon när jag har lite mera kraft;)
 Cora fick vila idag och de får hon nog göra imorgon också :(

-.-

Jag mår fortfarande skit och orkar knappt klä på mig. Halsen känns som sandpapper och fryser som om de var minusrader inne.

Dag 3

Min största rädsla

 Min störsa rädsla är nog att Cora skulle dö hitta henne som Pelle, eller att hon skadar sig så mycket att man måste ta bort henne. Jag skulle mycket heldre vilja veta att den dagen ska vi ta bort hästen, för då kan man iaf göra de bästa av sin sista tid tilsamman och vänja sig vid att snart finns hon inte mer. Men att bara hitta henne död i hagen och se att hon har kämpat innan hon dog skulle vara de värsta. Pelle hade ju iaf bara lagt sig ner.
 
 Men om jag inte hade varit med om de skulle jag nog säga om Cora skade sig så mycket att man aldrig mer kan rida henne eller nått liknande.

 Även om alla ska dö så vill iaf jag att djuret ska få bli gammlat och att man tar bort den när man förstår att nu är de dax. För de är inte snällt mot djuret att vänta in i de sista och att den inte kan resa sig eller liknande.
 


.

 Lite bilder från i lördags



sjuk

Vaknade vid 4 av att jag frös jätte mycket och jag har duntäcke en filt och en ylle filt + pyjamas byxor och en långärmad tröja så borde inte frysa. men jag tar på mig morgonrock men kan inte sova för jag fryser så mkt:S Vaknar vid 5 har sovit jätte lite har jätte ont i halsen känns som att jag inte kan svälja typ svullen:( Sen halvsover jag till halv 7 mamma kommer,  jag har feber ont i halsen huvudvärk hostar och mårilla. bra! Så jag tar hostmedicin en alvedon en ipren och min vanliga medicin, kände mig som en knarkare(somvanligt) Sen efter en stund somnar jag. Jag vaknar vid halv 9 och mår bättre. Nu har jag bara ont i halsen och hostar, har iaf fått tillbaka kraften i händernasom jag inte hade imorse.

Dag 2

Min första häst

Jag köpte Lookee i december 2007 då var jag tolv år.  Vi hittade annonsen på hastnet och vi hade sagt att vi inte skulle ha en vit häst helst och speciellt inte med rosamule. Haha men de blev de ändå;) Jag och pappa åkte dit och provred hade med transporten för vi lämnade nån maskin i Jönköping. Jag hade bestämt att om alla knappar funkade och såklart att jag tyckte om honom ville jag ha honom. Jag red som en kratta men Jennie tyckte att de gick väldigt bra fasnade för hans hopptektik för den var så mjuk, men allt som jag bad honom om gjorde han och jag skulle ha en häst att lära mig på. Så efter lite funderande så betsämde jag att de va honom jag ville ha. Pappa och jag skyndade oss till närmaste bank som var stängd men somtur va öppnade dom och vi kunde få en chek:)
 Vi köpte Lookee för 29000 + 4000 med alla utrustnig typ 8 schabrak, 6 olika täcken, en hoppsadel, fårskinnspad, träns, typ 4-5 grimmor, tansportskydd, benskdd framm och bak:) 
lookee


 När jag fick hem honom tror jag att jag började hoppa för lisa 2008 hela den terminen och höstterminen va på hoppläger där på sommaren.  Men Lookee tyckte ganska mycket om att stanna och pappa och mamma sa antingen får du börja med dressyr eller så får vi sälja lookee och köpa en ny hopp häst. För Lookee fick ont av att hoppa och han hade nått knas med nått ben om han ansträngde sig för mkt. Så hösten 2008 var jag med i Div.2 laget i dessyr, vi vann alla omg :D sen div i laget 2009 och 2010 och vi vann båda åren :D
 2009 individuellt så vann jag och lookee 5 gånger 2:a 5ggr 3:a 1gång och 3:a i en Lc hoppning :D
2010 tävlade jag 3 Lb och vann den sista sen var jag med i sista omg i div.1 LA:1 och då fick jag 61,??%
Totalt lag och individuellt så har jag och Lookee tagit 24 rosetter under ca 1 1/2 år.
    Lookee
 Lookee var ofta seg. Så jag jobbade hela tiden för att få mer bjudning och i början av 2010 så fick han de oftare, så de tog ett tag att få fram de hehe:)<3 Lookee hade ont nånstans som inte vi hittade men pappa tror de va i höger bak. För om han tex överpresterade lite på en träning gjorde en mellan trav som kanske hade fått 8-9 på en tävling så var han lite dålig efter. Så de va lite balans gång ocgh försöka känna efter nu ska vi ta de lite lugnt ett tag.
 På Lookee lärde jag mig jätte mycket! Han va inte världens bästa läromästare, eller han kunde mycket men för att få fram de va man tvungen att jobb och när jag gjorde rätt så gick de bra..  Han var stel över allt men jag älskade honom ändå<3 När han va allt för jobbig på nån träning sa Sanna- Du kommer kunna rida vilken häst somhelt nu när du haft Lookee, gör han va så pass svår. Innan jag sålde honom va han mjuk  stadig och la sig inte i handen som han gjorde ibörjan. Själv tycker jag att jag gjorde ett bra jobb med honom.
 Han var min första ponny han snäll och rolig. Och jag kommer aldrig glömma honom.

Nu bor han i nyköping vid Moa och Lisen, vi kunde inte hittat ett bättre ställe för honom. Och jag hoppas han kommer att vara där riktigt länge<3

Dag 1

Presentera mig och mina hästar

Jag är 15 år, snart 16 heter My Ternström och bor på Gotland. Jag har ridit sen jag var 6 år då började jag på Sindarve red där till jag va 9-10? Lånade min första foderhäst där ifrån, hade den 2 månader på sommaren. Tog de väldigt seriöst då men nu när jag tänker tillbaka så typ bara borstade på dom och red lite då och då ;) Sen vinter 2006 dan innan julafton lånade jag Bandit från sindarve lärde mig faktiskt ganska mycket på honom. Hade honom i lite mer en ett år, tävlade en lokal LD felfri (hihi:)) och så var vi med på start cup som nu mer heter leksand knäke cup. Gick bra men vann inte :(

 Den 12 december 2007 fick jag min första egna ponny Look at me (Lookee) Korsning född 1996. Jag köpte honom som hopp ponny men efter mycket träning och inge vidare resultat hehe så bestämde vi att jag skulle prova dressyr och de tyckte han mycket mera om. Så jag bestämde att jag ville ha kvar honom och börja med dressyr! Tränade några gånger för Wiveca schenholm som lärde mig grunderna men när hon flyttade så blev de inte så mkt träning. Men sen började jag träna för Sanna-Marie och då började de gå riktigt fort framåt. Så jag och Lookee tog oss upp till LA med vinster och placeringar. Men sen kunde inte Lookee utvecklas mer så sanna tyckte vi skulle leta en ny ponny då hon tyckte att jag hade mer kvar att utvecklas. Vi sålde lookee 6 juli 2010
19/4 FRAMRIDNIG

I februari 2010 hittade vi Pickpocket(Pelle)e:Minotauros -01 Utb: Fei och lb hopp. Eller sanna hittade honom till ett mkt billigare pris en vad han egentligen skulle kosta. SÅ vi åkte och provred honom, han var nått helt nytt för mig. Han va en utmaning riktigt svår med mycket nerv och hade varit med om lite olika saker som inte hade gjort honom bättre direkt. När jag köpte honom stod han vid daniella hansson som utbildade honom till dressyr ponny då han hade varit hopp innan.
 Men jag fasnade för honom fråga mig inte varför när han stod och sov på stallgången när vi var där.
 Första träning va ju kul han körde rodeo hade rally i galoppen och lyssnade inget. Men de gick sakta men säkert frammåt fick inte så bra resultat på tävlingarna då han ofta fick dampryck men de gjorde inte så mkt för jag visste de kommer bli bättre. Pelle hade ett jätte bra steg. Men Den 21 juni hittade vi min Prins död i hagen. När allt började falla på plats och han började gå bra, försvan han :'( <3
 
Va utan häst nästan hela sommaren, lånade Carros häst Nelly i 2 veckor red Artist lite tävlade några tävlingar:)

 
I Oktober hittade vi Cora, men när vi skulle hämta henne blev jag sjuk så pappa fick hämta henne själv. Jag hade då fått Hjärninflammation så har inte kunnat börja rida förens på jullovet.


Grattis till den som orkade läsa allt! ;)

Gör väl som alla andra då

Dag 1 - Presentera mig och mina hästar
Dag 2 - Min första häst
Dag 3 - Min största rädsla
Dag 4 - Hur mitt hästintresse började
Dag 5 - Det här finns i min ryktlåda
Dag 6 - Det här äter mina hästar varje dag
Dag 7 - Min favoritgrej i stallet
Dag 8 - Mina hästars vardagsoutfits
Dag 9 - Mitt bästa hästminne
Dag 10 - Mina drömmar
Dag 11 - En bild på stallet
Dag 12 - Det här saknar jag
Dag 13 - En nytagen bild och 5 punkter som beskriver mina hästar
Dag 14 - Varför ridning får mig att må bra
Dag 15 - Något jag och mina hästar är stolt över som vi gjort!

en till

Hittade en till som jag inte tyckte va så dyr om man tänker på hur mkt den kan :)
Sto med kapasitet o talang för Grand prix. Hästar säljes
150 000 kr
msv hopp och dressyr :D 

Storhäst

När bara det bästa är gott nog!. Hästar säljes
Eftersom jag inte har nått liv sitter jag på hästnet och sittar på dressyr hästar fasnade för den här. Ser så positiv ut och bra steg ;)

:D

Träningen igår gick både bra och lite mindre bra
 Började med galoppfattningar och då spelade hon döv så Sanna tvingade mig att bli lite arg på henne. Och efter att fatta galopp sen ner till trav galopp trav osv så blev hon jätte snabb och lyssnade riktigt bra. Hon vill dra upp huvudet lite mkt med målet va bara att få henna att lyssna. Sen galopperade jag på fyrkantspåret och gjorde 10m volter på långsidorna och de gick jätte bra! 
*skritt paus* 
Efter de fortsatte vi med galopp när hon hade lyssnat bra några gånger så gjorde vi skänkelvikningar åt båda hållen, undan vänster skänkel gick jätte bra och bättre undan höger än förra gången iaf;) Sen tränade jag på att sitta ner känner mig som en liten köttbulle men Sanna tyckte inte de var så farligt, hehe. Innan jag travade av gjorde jag några diagonaler med mellantrav och några gick riktigt bra :)
  Så Prinnsessan va duktig nästan hela tiden<3

:D

Blir nog sista inlägget idag för hinner inte blogga efter träningen eftersom jag kommer hem vid kvart i 10 och då ska jag ännu fixa i stallet och lite sånt ;)

Fixat stallet

Nu har jag fixat nästan allt i stallet mockat Cora och Artists box bytt vatten och lagt in hö till dom. Gett hästarna lunch hö och nu ska jag hitta nått att äta också. Sen ska jag packa till träningen och fixa iordning Cora. men rider inte förens 8 så är ganksa lugnt behöver åka hemifrån vid halv 7 :)

Godmorgon

Idag vaknad jag först av väckarklockan när jag ska ta min medicin, sen somnar snabbt. 20 min senare vaknar jag av att katten äter på paper i mitt rum så jag gick upp och typ puttade ut henne till köket, glömmer stänga dörren vaknar 10 min senare av att katten käkar papper eller river sönder gör hon? Kastar ut stakars katten i köket hunden kommer in i rummet så vill inte stänga dörren helt. Men katten kom inte in någe mer iaf, hehe tur för den de.! Sen 2 timmar senare vaknar jag av ett sms men då kunde jag inte somna om. Så känner att min morgon är sådär lagom skön. Men de blev bättre när hunden va jätte mysig hihi:)

:(

Blir ingen film för mig hjärnan orkar inte så nu är de sängen som väntar på mig:)
God natt<3

zzzz

Nu ska jag försöka titta på film om jag inte är för trött ;)


Veckan

Min och Coras vecka:
Tisdag:Vilo dag för mig, plugga och dressyrträning för Sanna
Onsdag:Prinsessan får vila och jag åker väl med Ella på hoppträning för Lisa.
Torsdag:Vila för ponnyn
Fredag:Ska till lasarettet och göra EEG kollar typ aktiviteten i hjärnan och känner att den är jävligt slö;) Nej men min doktor tyckte jag skulle kolla de igen gjorde ju de några gånger när jag låg inne. Sen äta lunch vid mormor. Rida Cora om jag hinner.
Lördag:Kondis träning på Coris
Söndag:Hoppas på att vi kan åka till nått ridhus och rida:D


Nu ska jag gå i ide

Jag är hur trött som helst och somnade nästan när klockan va halv 9, så tog bort smink borstade tänderna och då blev jag pigg. Så jag satte mig vid datan och nu har jag läst lite bloggar och börjar bli lite trött igen.


Snabb

Mamma fixade ordning Cora idag så hon var färdig när jag kom hem med bussen. Så skyndade mig in och bytte om sen skulle jag få på mig ridstövlarna när jag hade långkalsonger och de va lite  jobbig men gick efter en liten stund. Så nu är de bara att börja gå in dom, gjorde lite ont i knäväcket när jag hoppade upp men men:S På grusvägen var de is så stackars Coris halkade runt på isen som bambi typ:( Är livrädd att hon ska sträcka sig eller vad som helst, hon har ändå 4 brodd i varje hov och snösulor fram. Men sen svängde jag ut på storavägen och där var de jätte fint i kanten så kunde tom trav lite så blev inte bara skritt :) Tog kanske 15 min att rida kortis turen och när jag kom hem var de nästan mörkt.
 Va lite jobbigt att rida med ridstövlarna älskar att bara ha ridskor blir mkt rörligare i benet då men är bara att lära mig och hoppas att stövlarna blir lite mjukare ;)
 


Dagens ridtur

Cora va pigg och glad idag gick bra i traven och ibland i galoppen, men hon vill verkligen gå som en banan till höger och de är jätte svårt att jobba med de när jag rider ut "/ Så i galoppen så kommer rumpan ut i snön som är stenhård och typ 70cm hög men hon bryr sig inte så jag får jobba som en galning för att hon inta ska göra de. Ibland förstår jag inte hur hon tänker?

bild


Roberto Porreca

Nu har jag köpt nya ridstövlar, eller dom är begagnade men hon har bara ridit i dom tre gånger och är inte alls slitna:) Så dom är som nya;) Ska ta bild på dom sen så ni får se.

Isbit

Igår skrittade jag ut på Cora i 1 20 min så hon fick iaf röra på sig riktigt ordentligt. Försökte få henne att fokusera frammåt och efter en liten bit fattade hon. Hon fick skritta på långtygel nästan hela vägen plockade upp henne 2 gånger och försökte ha kvar farten då hon vill gå jätte sakta när jag har plockat upp henne "/ Men funkade ganska bra :) Jag hade såklart på mig förlite kläder så frös jätte mkt för de blåste ganska bra igår. 
 
Idag ska jag försöka hitta nån väg som jag kan trav aoch galoppera på :)

Säker:)

Nu har jag bestämt att jag ska söka Richard Steffen samhäll beteendevetenskap och gå på idrottsgymnasiet:)

Idag ska jag skritta Prinsessan och städa lite i mitt rum. Ikväll blir de Ljugarn med Rebecka Linnea Ina och Sara tror jag :D<3

(:-:)

Idag har jag sovit  halva dan som vanligt, hehe-.- har mockat coras box och hästarna har fått lunch hö. Ikväll ska jag och mamma på nån informations grej på säve :)

Träning

PÅ träningen igår för Sanna va Cora jätte seg eller bekväm rättare sagt. Så lånade sporrar av Sanna, dom va jätte långa 2-3 cm och jag är inte van att rida med så långa så var lite obehaglingt för jag vågade inte trycka så hårt om ni fattar ;) Men efter en stund var hon mer frammåt och mkt mjukare. Tänade på mellantrav några gånger och de fick vi till riktigt bra och skänkelvikning undan vänster skänkel gick super. Galoppen gick också bra men de brukar den göra.
 Hoppas hon är mer frammåt nästa vecka!


Träning

Ikväll blir de dressyr träning för Sanna, har nästan packat allt så behöver inte göra nått ikväll:) Hoppas vi ska träna lite mer på tempot, övergångar och att bakbenen blir mer aktiva, känns som de är de viktigaste just nu.

Home

Är hemma idag och på torsdag för kände att min kropp och hjärna inte orkade gå i skolan förra veckan så går varanna nu ;)
 Sov till 10 sen ringde mamma och sa att jag skulle kolla mejlen och där stod de att jag kommit in på idrottsgymnasiet :D Så jag är riktigt glad idag;)

Jag flyger på små moln

Grattis till idrottsgymnasieplatsen på den nya utbildningen Nationell godkänd idrottsutbildning (NIU)

:D :D :D :D :D :D :D :D


,.-

Slänger in en sista bild, nu ska jag duscha sen blir de film:) 

Robert Pattinson








 Älskar den sista <3


Golden Globe







Massa bilder från Goden Globe:) Titta bara på leendet och ögonen <3


Trött

Om jag ska förklara skoldagen idag så var den seg och tråkig, speciellt musiken...
Skrittade på Cora när jag kom hem från skolan och pappa skrittade Artist. 

Igår red jag Prinsessan och hon va jätte duktig travade på jätte fint och bakbenen var aktiva och inte slöa som dom va på träning förra veckan. I galoppen va hon lite tung i handen och gick lite bakom men när jag fick galoppen större slappnade hon av och gick jätte fint! Hon har aldrig gått så bra förut så jag satt bara och njöt när allt kändes helt perfekt:D<3 och när hon gick rätt satt jag jätte bra också:)


Godnatt

Nu ska jag kolla lite bloggar tills min nacke inte orkar hålla upp huvudet och de är inte så jätte lång stund till kan jag säga. Har jätte ont i höger axel och i nacken på höger sida :( Hoppas de är bättre imorgon:)


Film

Nu sitter jag och tittar på Love and Other Drugs  ganska bra faktiskt :)

Emmy har fått nytt täcke

Bäbis har fått nytt täcke :D


Bilder





Otursdag?

Allt flöt på bra ända tills jag skulle sadla då får jag ont i magen så jag ställer cora i boxen. Jag går in för att hämta tabletter, alla som har varit vid mig vet att de är en jätte gullig liten trappa med 3 steg så kommer växhuset sen kommer dörren in. Där är de ett tunt lager med is... Vem halkar? Jo JAG :'( från första till de sista  flyger jag ner och de är typ 2cm ifran att mitt huvud ska slå i stenen(tur:) Men jag hade redan på mig hjälm och västen och om jag inte hade haft på mig skyddsvästen hade jag väl legat där än och väntat på att mamma och pappa skulle komma hem. Jag har jätte ont i kroppen och de blev ju inte bättre när min söta häst studsade fram i en 45min med mig på ryggen. Jag älskar mitt liv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
 Bloggar lite senare när jag är på bättre humör
 Jo just de min häst stod stilla när jag tog kort de gjorde min dag idag:D

Dagen

Idag har jag sovit hela förmiddagen, när jag vaknade var ingen hemma men efter jag hade använt hjärnan lite kom jag på att mamma och pappa är i visby och ella är med grannarna och åker skridskor;)
 
 Nu ska jag ut och rida på min fiina häst som har vilat hela veckan för har inte kunnat rida för de är så mörkt när man kommer hem och ridbanan är inte skottad iår :(  Men nu blir de ridning idag och imorgon sen ska jag börja träna nästa vecka och hoppas på att de blir ljusare på kvällarna snart:P Känner på mig att Cora är lite mer än het idag hon kommer hoppa fram på vägarna så se upp alla bilar!

Ska ta med kameran och ta lite fina kort på prinsessan också<3

<3


Klippning

Idag efter jag mockat och fixat allt i coras box tog jag in och borstade henne noga så nu är också svansen riktigt genom borstad;) Sen började jag tunna ur manen för den är lång och tjock men när jag fick för ont i fingarana började jag rycka med ryckgrejen så nu är halva manen fin och kort. Sen klippte jag bort manen närmast sadeln(för hon hade så när hon kom så jag vill inte ha nån ful utväxt) jag klippte också bort den fula utväxten bakom öronen där tränset och grimman är. Så nu är nästan all man fixad bara andra halvan som jag ska göra imorgon.

...

Beslutsångest, jag vet inte vad jag vill gå på gymnasiet antingen Naturvetenskap, Samhällsvetenskap eller Ekonomi. Och sen ska jag välja vilket gymnasie också mitt liv är lite jobbigt just nu känner jag.
 Men då är de bara att tänka på dom som har de lite värra som Carro och hennes mamma som har varit i Norrland i 2 dagar och letat efter Pärlan som är borta. Hon har nämlingen ståt där upp av nån anledning. Men pratade lite med Carro i eftermidags och dom hade iaf hittat henne nu. Men dom skulle iaf komma hem på söndag så då kan ni ju läsa på hennes blogg om ni vill veta nått mer eftrsom jag inte vet nått typ;) Hon kan ju skriva innan hon kommer hem också. Här är henns Blogg <3

Nu ska jag läsa lite bloggar :)


Vilodag för mig

Idag har jag varit hemma och vilat hjärnan och kroppen men imorgon blir de nog skola igen.
 Idag har jag sovit mockat cora och artists box en på förmiddagen och en på eftermiddagen, gick med hunden en kort runda också så har inte suttit vid datan hela dan;) ska snart gå ut med ella och ta in hästarna.

11/1-11

Tror jag ska börja tänka på sängen nu;)
God natt <3


Tradera

Jag har precis köpt ett blått dressyrschabrak från tradera kommer kosta ungefär 150kr med frakt och allt. Dom flesta saker där har riktit låga utgångspriser. Och de är Helt nytt och i samma blå som mina lindor så Coris kommer bli jätte fin! Kommer nån gång nästa vecka. Hittade likadana domani ridbyxor som jag har, dom är jätte sköna och hållbara kostade bara 300 just då när jag tittade. och dom kostar ca 800 i vanliga fall så är värt att köpa saker där när dom är helt nya!

 Åkte hem lite tidigare från skolan idag kände mig jätte trött i både hjärnan och kroppen. Tur att Gisela kan köra mig:) När jag kom hem vilade jag sen mockade jag boxen tog typ 20 min brukar ta 10 eller nått så de gick inte så snabbt:(  
 Men får se om de blir skola imorgon eller hemma.

Trött

Förta skoldagen gick väl bra förutom att jag somnar snart känns de som-.- Men de gör jag varje kväll så inget nytt;) Vid 2 åkte jag med Gisela in till visby och hon lämnade mig vid lasarettet satt en timme där sen kom mamma och vi gick till barn och ungdoms mot.  där väntade i 30 min, man får alltid vänta läge där iaf när jag varit där. Sen pratade vi med min doktor som jag har där inne och ska dra ner lite på medicien om nån vecka men annars va allt bra idag :) Nu ska jag titta lite på tv sen ska jag soooova <3

 Cora fick vila idag eftersom de va mörkt när jag kom hem och så va jag trött! ;)


Regn

Red ut med ella och mamma gick bra, var lite jobbigt för hästarna i skogen men på vägarn går de ju bra nu. de känns som att all snö är borta snart och de är skönt! Men förvånar mig inte om de kommer igen när allt är borta så man måste vänta jätte länge tills den ska försvinna:(
 Nu ska jag gå och mysa med min fina hund!!<3


-Se va söt jag är:) som gör att Mys säng blir smutsig och full med hund hår, hon älskar de!

Djungelboken

Just nu sitter jag och tittar på Djungelboken 2, den är typ bra haha nästan så jag börjar gråta;)
 Idag så är de ridning som gäller för mig, för igår regnade de typ hela dagen så Cora fick vila. Tror jag rider med mamma och Ella. Sen ska jag fixa i mitt rum och imorgon börjar skolan och jag hoppas att jag orkar gå hela dagar nu!

Vet inte om jag skrivit att vi va och mätte Cora i fredags? Hon blev iaf 147cm så hon får inte växa så mkt på 2 år nu! Efter de var de information om idrottsgymnasiet ridsport som jag sökt till och de verkade riktigt bra, sen satt man själv med dom och så frågade dom massa frågor om varför jag ville gå och sånt, gick riktigt bra faktiskt!;) Men tycker de är lite jobbigt att man ska satsa så mkt på stor häst, jag vill ju rida ponny tills jag är 18 sen kan jag rida häst resten av livet om jag vill:)

JA vet jag är dålig på att blogga ;)

Har varit lite dåligt med bloggandet den här veckan men har typ inte haft lust eller tid. Men tar veckan lite snabbt!
Cora har varit jätte fin hela veckan red för sanna i onsdags och hon va duktig förutom att jag kände mig som en gammal tant när jag red, men på slutet känndes de fin fint :) Sen har jag varit i visby köpte ett linne till sommaren och jeans och lite annat smått och gott. Igår va de tjejkväll vid ina:) Men sen kom mamma och hämtade mig och nu har jag sovit och sitter här snart ska vi åka till roma för vi ska spela på trav för "Lord thai taata" är med hovis häst och bara för vi inte spelade förrra gången så vann han... så pappa är borta den här helgen och är med honom på jägersro och hjälper honom, så jag och mamma tänkte vinna pengar ;D 



Gott Nytt År!!

Lite dåligt med uppdatering dom senaste dagarna, men hinner aldrig sitta vid datan. men ska försöka skriva ikväll :)

RSS 2.0