Stranden

Dom senaste tre dagarna har jag legat på stranden, är 25 grader i skuggan och då kan man ju inte sitta inne vid datorn! Nu ska jag ut igen :)
KOmmer lite bilder från stranden ikväll?

Dressyrträning

Min ponny var BÄST igår, galopparbetet gick jätte bra och vi började jobba lite med samlad galopp, travaarbetet gick också bra och Cora tyckte allt var roligt igår! Har aldrig gått så bra på en träning förut :D Och Cora var spikrak, hon brukar ha rumpan åt höger och när jag ska fixa till det så att hon blir rak har hon den åt vänster men igår var hon rak ! :)
Igår var det roligt att rida igen, har tyckte det har varit lite tråkit ett tag för inget har gått frammåt men igår klev vi ett stort steg frammåt :D

Markarbete

Igår så använde jag dom nya hindrena, eller bara sockerbitarna skuttade lite med Cora som tyckte det var för låga hinder och brydde sig inte om dom och lyfte inte på bakbenen så hon slog i varje gång i början, men sen fick hon nog lite ont och då började hon lyfta på bakbenen, Så lite hjärna har hon nog! Men i slutet var hon duktig och vi kunde korta och länga sprången jätte lätt :D

Sen hoppade ella lite med Hick, gick jätte bra och han tycket det var jätte roligt!
Tog lite bilder på dom

'

Tumblr_ldw501oosy1qbpwzeo1_500_large

-

Tumblr_ldjsgvmuzm1qe1c6mo1_400_large

_

Tumblr_lkyf3hh7ni1qc44f0o1_500_large

TRött?

Åkte till herta igår fast jag inte var frisk, va inte värt de. Det var tråkit! Kom hem vid halv 3 somna direkt vaknade nu, har ätit frukost.
Tumblr_ldj5x62pke1qelrico1_400_large

_

Tumblr_lgukjszit91qgt030o1_500_large

_

Tumblr_lm2s3kanzi1qf7ikto1_500_large
Weheartit.com

I didn't walk away, you let me go

Tja tja, det suger att va sjuk! Har fortfarande ont i halsen, igår var det nästan bra men idag känns det som för 3 dagar seden :( Vill bli bra är midsommar imorgon och jag vill gärna kunna äta mat och dricka och ha kul!
Har jobbat idag kan nästan allt i kassan nu, lite krånglit när nån ska lämna tillbaka saker"/ Cora får vila idag för jag håller på att somna.
Träffade Emelie och Agnes i Visby, och så köpte jag ett par shorts och öronhängen men dom gick sönder i bilen hem när jag skulle prova dom bra kvalité, jätte bra!
Igår kväll var jag med familjen på premiären av Trettondagsafton- romateatern. Den var faktiskt rolig och sen är det så jävla fint runt omkring. Men skulle nog inte köpt en biljett för 420kr om jag fick välja själv, så bra var den inte! Men om nån bjuder går det bra, haha. Snåål jag är ;)

-

Tumblr_lmuup0t9jb1qcp364o1_500_large

MY

My

Populäritet idag: Ökar trend upp
Placering på namntoppen 2010: 74
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 7698
Antal män med namnet i Sverige: 13
Namnsdag : 16 April
Se alla som har namnsdag 16 April »
StatistikSe länsstatistik för My »
Skicka namnsdagshälsning Skicka påminnelse om namnsdag

RUSTA

Igår red jag min ponny och sen åkte jag in till rusta var där och lärde mig kassan. Ska in på onsdag och torsdag och lära mig lite annat också. Idag så är det dressyrträning som står på schemat, Jag ville helst följa med pappa på travet men efetrsom jag har missat så många träningar och det bara är två kvar får jag träna istället:/!

Saknar dig älskling

Idag är det ett år sedan Pelle dog, men det känns som igår!

Älskardig<3 <33

0

Jag hade hoppats på att kunna rida idag men min hals känns inte alls bra :( Har lika ont som igår.. Har dåligt samvete för att Cora har vilat sen i torsdags <3
Mamma och pappa är och hämtar hinder som vi köpt och Ella är vid Bella. Fan va skönt de är att vara hemma alldeles själv! Nu ska jag sova lite
1334732295_5_re6n_large

_

Tumblr_lm8ztstf7i1qbdz10o1_500_large

_

1334732265_5_ug3e_large

-

Tumblr_ln15xlnb9y1qaa7vko1_500_large

-

Tumblr_ln15xlnb9y1qaa7vko1_500_large

Sjuk sjuk sjuk

Jaha, då har man sommarlov och jag är sjuk. Mådde inte så bra på skolavslutnings dagen men hade jävligt kul ändå, vilket resulterade i att jag mådde skit igår. Va iaf vid doktorn men de hittade inget i halsen så ingen hlsfluss, men min sänka var 86 och man ska ha 7 så den var ju lite hög men de kunde den vara så jag åkte hem och fortastte och vara sjuk. Men idag mår jag lite bättre, tyvärr blev det ingen tävling idag :(
Nu ska jag titta på kläder :)))

You know my name but not my story

Mamma väckte mig vid 6 och sa att Cora inte mådde bra, hon hade ont i magen. Så det var bara att klä på sig och börja gå. Gick i 35 min sen ställde jag in henne i boxen för hon började se lite piggare ut. Gick in och bytte skor åt en macka, typ 10 min kanske det tog. När jag kom ut igen hade hon bajsat. Så då fick hon gå ut i hagen, jag passade på att mocka hela hagen så jag kan se om hon har bajsat;) Springer typ ut en gång i kvarten för att se att hon mår bra, haha :)
Så jag fick vara hemma idag, men är ju inget viktigt kvar i skolan. Imorgon är de fotboll mot lärarna och middag för 9:orna sen slutar vi på torsdag :D
<3

Vagnen snart klar

Igår och idag har vi klätt vagnen, den blir jätte fiiiin ;) Nej men den blir finare än vad jag trodde den skulle bli! Cora fick vila idag, träning imorgon tävling i helgen :D

Har precis färjat håret tyvärr så blev halva mitt ansikte färgat för jag hade fått färg i pannan som jag glömde att ta bort. Bra my, bra!!


:)

Tar dom senaste dagarna lite snabbt, Måndag tävling gick inte så bra Cora gick böjd som en banan till höger och jag fick 55%, men får hoppas det går bättre nästa gång. I tisdags var jag på grönalund med elevföretaget och onsdags shoppade vi, jag köpte ett par skor till skolavslutningen, smycken och en jumpsuit :) Kanske kommer på bild..

Torsdag skola slapp dag, när jag kom hem red jag och på kvällen åkte jag till Ina, Elin var också där. Badade med Timothy markus och Kevin.
Onsdag var det Pärk med skolan i stånga solade och hade vattenkrig sen åkte jag och Ina till Sigvalde sen kom Elin Agens och Emil då badade vi. Åkte hem och sov sen red jag vid 9, Cora var jätte fin och inte alls lika sne som på tävlingen :D

Idag Ella tävlade 4 fel, var ella och Ariels sista Tävling :( Nu ska jag äta glass sen ska jag rida :)


mma

Känns bra att jag kommer sova 3 timmar i natt och ska tävla om några timmar ;)


:D :D

Nu har den riktiga trailern till Breaking dawn kommit, My är glad!! Sen så kommer de kanske en till om några timmar om den här inte har läckte ut tidigare än de var planerat. Den verkar jätte bra som jag redan har hoppats på, för den boken är bra :)

 Jag kan inte sova så nu ska jag titta på MMA som börjar vid 3, känner att jag kommer vara lagom pigg till tävlingen hehe :)

JAG är över trött..

Ingen lust

Blir inte att jag bloggar så ofta längre, vet inte varför antingen har jag inte lust eller orkar inte. Men men

Fredags kvällen spenderades med Linnea Sara Rebecka Timothy och Thed. Satt typ mest och pratade gick runt ljugarn typ. Vid 12 gick vi hem till Linnea (hon gick hem tidigare) och stod och sjöng utanför hennes fönster eftersom hon fyllde år igår(4/6) Haha stackars linnea som låg och sov? fick släppa in oss en stund <3 Sen åkte jag hem och sov.

Igår solade jag och red dressyr på Cora hon gick väl ganska bra.:) Sen åkte jag med pappa och hämtade hans faster vid båten.

Nu ska jag rida min ponny, sen får jag se om pappa vill köra mig till Ina som är i fröjel idag, extra långt bort INA! <3

Breaking Dawn

561x401_large561x401_large

Article-0-0c60817100000578-85_634x356_large




-

Dream.Love.Smile.Hope.

It's never going to be the same, and that is what's killing me

Idag har jag varit i Visby med mamma och pappa har fixat vid mormor. Åt mat sen kollade jag på lite kläder. Nu har jag solat men är så varmt så fixar inte att vara i solen längre. 
 Cora får vila idag och imorgon kommer pappas faster så då får jag väl vara hemma. Hade tänkt åka till Ina ikväll men de gick inte så bra, så får se om jag hittar på något annat ikväll :)


Älskade hästjävel

Idag har jag solat hela dan, nästan iaf. Men tror ni jag är brunare? Nej inte något alls!!!
 Min häst gick inte så bra eller galoppen gick bra men de andra gick lite mindre bra. Men jag älskar henne ändå..
<3 Sen har jag ätit för mkt och är allmänt uttråkad, orkar inte göra nått för har ont i huvudet så borde inte sitta vi datorn men vet inte vad jag ska göra så jag plågar mig själv lite istället. Ska prata med min doktor till veckan för mitt huvud känns sämre igen. Så ska nog in och kolla det så fort som möjligt känns det som.

 Ska tävla på måndag LB:2 de känns bra. Jag älskar mitt liv

RSS 2.0