Ny blogg


Myternstrom.blogg.se

Dax att sova?

Måste sova men har haft fullt upp hela kvällen men nu har jag packat det jag behöver. sover vid mormor imorgon kväll och åker på torsdag morgon!

Världens finaste ! ! !

Min ponny var så otroligt fin idag! och om det var bettet att hon var nyskodd eller nått annat vet jag inte? men hon var iaf avslappnad hela tiden rund och fin i formen och var lagom på helatiden och vill jobba. Hon tyckte iaf om bettet för hon var väldigt mjuk och följsam i munnen så det bettet kommer jag nog rida med ett tag nu :D

Världens finaste och undebaraste! Nu är jag på riktigt bra humör!!


rakt bett

Nu tänkte jag gå hem och rida Cora, ska prova att rida med raktbett och se om hon går bättre sämre eller ingen skillnad. Tror jag rider ut och sen lite Dressyr på banan

Rida

Nu ska jag skynda mig ner till affären och köpa läsk. Sen vid 5 rida när ulla kör, fylla på vatten till hästarna och sen ska jag vara hundvakt ikväll.  Om jag inte blir uppäten av valpen kanske jag bloggar ikväll

Gilda och jag








nu

Har precis ätit frukost och och tittar på noaks ö var mitt favorit program när jag var liten. Släppt ut hästarna på betet.
 Vid 5 ska jag rida ut med Ulla när hon kör.

-

Tumblr_loe9ckfeor1qldbyvo1_500_large

-

Tumblr_lnrft9cofi1qfw5q3o1_500_large

if it still hurts, you still care

God natt :)

Beppe som antagligen väcker mig imorgon bitti<3

ledig

Nu är jag ledig i två dagar, resten av familjen är i östersund och jag sitter hemma själv. Eller själv och hemma är jag inte har varit vid grannarna hela kvällen och ska sussa här inatt, hade inte varit lika läskigt att sova hemma om hunden hade varit hemma men nu är jag alldeles själv och det är så tyst. men imorgon ska jag nog sova hemma :) Linnea ska nog sova vid mig någon natt också. 
 Gick med min häst idag var så kvaft i luften och varmt så jag orkade inte rida.

Imorgon kanske jag åker med Gisela och Gilda till Blålagunen, ska iaf rida och fixa lite saker i stallet annars ska jag bara ta det lungt och vila min hjärna som känns lite över ansträngd just nu.

  

Bilder på min favorit!


Tidsbrist?

Nu ska jag ut och rida på min fina pooonny! :D
Hinner inte skriva så ofta när jag jobbar och snart ska jag ta hand om alla hästana själv när dom andra åker bort så då kommer jag väl inte heler hinna blogga.
Köpte en väska som jag tänkte ha när jag går på stranden typ, ångrar det lite för behövde den inte men men kommer säkert använda den nån gång.

_

Inspirational Pictures

Jobb

Imorgon börjar jag jobba :(
Resten av veckan ser ut såhär
Torsdag: Jobba 8.50-14.00 Rida ut på ponnyn när jag kommer hem.
Fredag: Rida innan jobbet, jobba 8.50-14.00, åka moppe till stågaspelen på eftermiddagen sen hem igen på kvällen/natten
Lördag:Jobba 11.00-16.00 åker direk till Stånga och sover nog hos Ina :D
Söndag: Förmodligen stånga hela dagen, rida Cora på kvällen
Jobbar på Rusta så det kommer bli mkt åkande fram och tillbaka, men men.
Löshoppade Cora och Artist idag gick öväntat bra, båda tyckte det var jätte roligt , blev inte så bra bilder men filmade lite när Coris hoppade tror jag?
Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon!

Bilder från igår

<3

:D

Antagningsstatus

Här nedan kan du se resultatet av den slutliga antagningen.

Du är antagen till val 1:
Samhällsvetenskapsprogrammet på Richard Steffengymnasiet i Region Gotland

Val
1.
Sökt program: SA, Samhällsvetenskapsprogrammet
Önskemål om inriktning: SABET, Beteendevetenskap
Ort/Utb. anordnare: Region Gotland
Önskemål om skola: Richard Steffengymnasiet
Behörighetsgrupp: Behörig


Dreamer

När jag blir rik kommer jag att bo så här, när jag är hollywood fru;)
Tumblr_lkztnwilwr1qfzjp7o1_500_large

Tumblr_lntcuhk89g1qkaajpo1_500_large
Tumblr_l89kimvpkb1qdtpb3o1_500_large
sjukt mysigt
eller såhär
Tumblr_ldt1chgcf81qdlthio1_500_large
Mitt sommar hus
Tumblr_licjsellpq1qhvzl2o1_500_large
Men antagligen kommer jag bli fattig för hatar att jobba så då bor jag kankse såhär?
1259306261b9kp7xs_large
Fast lite mysigt det också, gulligt hus iallafall :)
Nu ska jag sova God natt <3

'

Kristen Jaymes Stewart ♥

i miss you

Min ponny var duktig idag, var lite för varmt för att rida egentligen så tog det lite lungt. Försökte få henne avslappnad och en bra takt, ella tog lite kort men är för trött för att ladda upp dom nu så dom kanske kommer imorgon :D
Gick bra för Ulla mig och Precent iaf vi kom 3:a :D
Love images | Facebook

what will your summer story be?

Sitter jag och äter frukost yoghurt med smultron och jordgubbar i, jävligt gott!  Idag ska jag rida min Fiiina ponny kanske lite dressyr? Sen ska jag åka med Ulla på någon tävling ikväll i gropen tror det är marothon :)

Igår var Cora super fin, När jag skrittade försökte jag få henne låg och rund i nacken och att hon forfarande hade kvar samma aktivitet i bakbenen som när hon har långa tyglar och det gick ovanligt bra. Sen i traven började jag med låg form sen plockade jag upp henne lite eftersom och gjorde lite skänkelvikningar från sida till sida på vägen. I galoppen blev nacken lite hög men hon kändes ändå avslappnad, har forfarnde lite svårt att känna om hon jobbar rätt när hon är lite högre iformen, för hon är expert på att lura mig och slippa undan. Men hon va iaf jätte duktig igår !

stranden i tisdags


Slappar dagen

Idag har jag inte gjort speciellt mkt, sovit ätit klippt gräset. plockat jordgubbar i burs och badat i sigvalde och Ina svängde förbi eftrsom hon var på väg hem. Pratatde lite med henne sen åkte vi hem. Nu ska jag äta mat sen rida och efter det åker jag ner till ljugarn :D

?

Mitt humör är nere i botten, orkar inget. Mitt liv är så menigslöst just nu! Har inget att göra, min hjärna är sjukt konstig jag säger fel tappar saker fast jag inte har sagt till handen att släppa. Jag måste prata sakta som en gammal kärring för att inte blanda ihop ord eller nått, har svårt att plocka fram ord. Snart börjar jag jobba och det nått jag verkligen inte vill/har lust/orkar. Sen sitter jag hemma hela tiden och vet inte varför? Har jätte svårt att ta mig hemifrån, precis det min doktor sa till mig för att när man varit sjuk och måste ta det lungt och vara hemma blir det oftast svårt att ta tag i saker sen när man blir frisk igen. Att fortsätta där man va. ? Jag vill och har lust men vet inte hur och när? sjukt jobbigt :'(

Varför dog min häst? Den enda jag ville och behövde ha kvar! Saknar honom så jävla mycket kan verkligen inte släppa honom fast jag har min Pärla och älskar henne men hon är inte samma som honom han var så speciell det var lixom meningen att jag skulle ha honom. Vi skulle bli bäst och vägen dit skulle vi kämpa oss igenom tillsammans. Nu kan VI inte bli bäst.
Även om jag försöker se det positivt, att jag har haft en så bra ponny som kunde blivit så jävla bra. Att jag ändå fick rida honom i 4 månader och lära mig så mycket. Men även om jag tänker så går det inte att släppa det. Varför just han? kunde inte nån gammal äcklig ful häst dött istället för min Prins? jag vet att de låter själviskt men de känns verkligen så.
Mitt hjärta stannar alltid upp när någon häst ligger ner när man kommer ut i stallet och inte ser den. Eller om jag inte ser nån häst i hagen. Om nått mer hände nu skulle jag inte fixa det.
Det ända jag vill är att allt ska bli lättare.
Varför skulle just jag bli sjuk.
Jag vet inte vad jag ska göra?

Flyg

Sitter och kollar på flyg när jag förhoppningsvis ska åka till jämtland, mamma ella och pappa åker upp den 15 och hem den 24 och jag är ledig onsdag 20 från kl 14 men går inget flyg förens den 21 så antagligen kommer jag åka från Visby till Bromma kl 7:00 sen åka från Bromma till Östersund 9.05 och då hinner jag iaf vara där i 2 1/2 dag. Lite ovärt om man tänker på hur dyrt det är :o Men var lixom två år sedan jag träffade farfar och alla andra där uppe så får tjata lite på mamma och mormor om pengar så ska jag nog kunna komma iväg :) För är inte så kul att sitta hemma i 10 dar ensam. Men Linnea ska iaf bo vid mig några dagar hoppas jag<3 :D
Idag blir det också stranden, solade lite mkt igår så ska inte sola lika mycket idag :)

SOL

Idag har jag legat på stranden med Ella och mamma hela dagen, va 30 grader i skuggan när vi åkte hemifrån och jag trodde jag skulle dö av värmeslag på stranden och jag ville inte bada så mkt för de är jätte mkt alger i vattnet nu :(
Coris får vila idag

When two people are meant to be together, they will be together. It’s fate


RSS 2.0