Anonym

Vem är de som kommenterar anonymt hela tiden?
Varför kan du inte skriva dit namn, vågar du inte eller?

Läxor

Just nu sitter jag och gör lite läxor, går ovanligt bra faktist:) Har nästan skrivit klart i Prao och jag vet nästan hur jag ska redovisa. Sen har jag tränat lite på franskan tills imorgon men ska ännu träna mer, sen har jag jobbat lite med No arbetet för man han inte så mycket idag på lektioen för jag satt i samma rum som Thed Adrian och Pontus... och Linnea men hon störde mig inte så mkt förutom att hon skulle ha min dator, haha ;)

 Imorgon ska jag rida dressyr på Artist ska ju faktist tävla LC:2 om 11 dagar så kanske ska träna lite iaf:)

Minnet av dig är de bästa jag har<3

Just precis nu fick jag en enorm Pellis saknad så glömde bort vad jag skulle skriva.
Så nu får jag försöka att inte bryta ihop så blir de nog bra...
Varför va han tvungen att försvinna?<3





<3


Girls night

Igår så fikade jag Linnea och Ellen vi hade jätte mysigt, man måste ju passa på när Ellen är hemma;)
 Sen åkte jag hem fixade lite, åt mat sen åkte jag och Linnea till alva och där va redan Ina rebecka agnes bea elin och emelie. När vi kom dit moppa vi till hemse och köpte lite mer saker som vi inte hade när vi kom hem igen så kom Clara som hade varit snäll och tagit med musiken:D Men vi hade iaf jätte roligt eller jag hade de haha:D måste vi göra om!
 
 Idag blir de att räkna så mycket matte som möjligt helst 45 tal men de kommer jag inte orka, så de bli kankse 15 tal om jag har tur. Jag ska hjälpa ella lite när hon rider dressyr också.


Kommentar

Anonym om Utan Pelle i tre månader:´(:

Varför sålde du?

                                                                                               

Jag sålde honom inte, vi hittade honom död i hagen i Juni:'(

25 September, 17:22

Lite bilder från praon


Kleptomania och jag


Kleptomania och jag

Roger, jag Kleptomania

Vilmer kan allt!

precis allt!

Navybean


Sovmorgon:)

Eftresom mamma började lite senare idag så fick jag nästan en timme extra att sova;)
Men men, igår så gjorde jag de vanliga sen på eftermiddagen så va jag ute och skrittade Kleptomania i 40 min och såklart så regnade de hela tiden... Åt lunch med Ina:)

 Imorgon är de KM i hoppning. Blir debut för mig och Artist på 1m ;)


Utan Pelle i tre månader:´(

Saknar dig<3
Världens bästa!!<3


174

Idag på praoen så har jag gjort ovanligt mycket. Vi började med att släppa ut och mocka som vanligt, sen fixade jag några hästar och Roger körde dom sen när han var klar så duschade jag dom.
Åt lunch med Ina som praoar på ett hotell nånastans i innerstan, åt på nån jävligt dyr restaurang iaf och de va inte så jätte gott. Men imorgon ska vi nog äta med Thed och Pontus tror jag;)
 När jag kom tillbaka så fick jag rida på Kleptomania och hon var jävligt stor! 174cm, de är iaf den största hästen jag har ridit på! Men gick bra gick lite fort ibland men annars toppen:)


Ariel dressyrhäst?

Kom precis in från stallet, hjälpte Ella när hon red dressyr och Ariel gick faktiskt riktigt fint!
Hon gick i form bitvis och på slutet var den ovanligt stadig för att vara Ariel. De var ju inte den pefekta formen direkt, lite låg men annars jätte fin. Ariel är ju 17 och hon har nästan aldrig gått i form så allt är väl bra? Men snart är de kanske dax för Ella och Ariel att starta sin första dressyr tävlig?:)
 
 Idag så åkte jag och Ulla på körtävling, de var presition(stav?) jag åkte med, tror de heter grom;)haha. Men de gick bra men de var nån lätt klass så man blev inte placerad.


Praodag 3

Idag när man kom till praoen så spö regnade de så vi fikade i 1 timme, haha;) sen mockade vi fixade lite med hästarna och när de slutade regna tog vi ut alla hästarna. Sen städade jag och hanna i stallet så nu är de ganska fint iaf:) Sen hade jag 3 timmar lunch. När  jag kom tillbaka borstade jag och gjorde iordning lite hästar sen åkte jag hem.
 Red Artist en sväng i skogen sen följde jag med Ella på träningen:)

Prao

Nu har jag varit två dagar på prao är inte så hårt jobb iaf. Har typ gjort iordning och sen duschat hästarna när dom har kört klart. sen blir de lite mockning fodring och de vanliga.
 Om jag inte har sagt de så proar jag på ett travstall:)
Jag körde moppe in idag för de kan va bra och ha den där, eller hur Ina;) Men de tog bara 50min så de gick ganska bra!

Film:)

Ignorera hur jag rider!;)

Provridning:)

Igår va jag och provred först Grodan sen Bobby.
 
Good Vibrtions
född: 2000
 Han va jätte mysig och hålla på med stod och njöt hela tiden. Han hade motor och blev inte trött på typ 1 timme fast han va tjock;) Han lyssnade på hjälperna nästan direkt annars var de bara att göra om saken och då förstod han. Han hade jätte härlig trav och när man skulle fatta galopp bara flöt han in så allt blev jätte mjukt och fint. Likadant när man skulle sakta av till trav igen. Han var jätte stel i vänstersidan men blev lite bättre mot slutet. Skänkelvikningarna funkade bra för att vara första gången och likaså galopp från skritt.
Tyckte de gick riktigt bra för att va första gången.
 Minus är att han är jätte stor och maffig, Jag ska ju ha en liten lätt häst. haha:)
Men kommer kanske film sen:)
Han är jätte söt iaf<3



Ballinaclare Boy
född: 1999
 Han var från irland men dom hade haft honom i 3år. När dom hade honom på landet gick han lös som en hund när dom var ute och gick, han var verkligen jätte social när jag hade ridit stod han vid ägrna så bara gick han fram och nosade på mig och sen stod han där tills han gick till nån annan, haha:) Men han var jätte rolig och rida men han hade inge steg i trav eller galopp de var skritten som var bäst. Och de var synd för han var så speciell och jag tyckte om honom jätte mycket <3


KM i dressyr

Jag och Artist äger! Vi vann på 66,24%, haha de trodde jag aldrig, mitt mål va att få över 50% men domaren tyckte tydigen om oss:) Men han var iaf jätte duktig förutom att de lev fel galopp men jag rättade de super snabbt och de skrev hon också. Fick en 8:a på travvolten och en 8:a på galoppen i höger varv, sen hade jag typ 7:or i resten av programet tre 6:or och en 5:a :) Super nöjd! :D

 Imorgon så åker jag mamma och pappa och provrider Grodan:)

Bound by love, but sworn to kill...

Träningen på Artist gick väl ganska bra igår. Eller i galoppen var han jätte ostadig men sen så hittade jag och sanna på ett eget dressyrprogram som jag red och då gick han jätte bra, övergångarna trav-skritt skritt-trav och halt-trav trav-halt gick toppen. Men i galoppen orkar han inte riktigt (ännu) Och han lyssnade bra på alla hjälperna. Så får hoppas han går lika bra på Km:et på torsdag:)

 Nu är de nästan helt klart att vi åker och provrider Grodan på fredag. Ska se om vi hittar några ridhästar också för Sanna sa igår att hon tyckte jag skulle satsa på en storhäst istället för ponny eftersom jag bara har 3 år kvar och de tar ca 1 år att rida in sig på hästen. Men jag vill ju inte missa mina sista ponny år. De känns som dom är speciella, haha;) Men om jag börjar rida storhäst så tävlar jag som junior och då har jag längre tid som de. och jag kan ha hästen tills jag inte vill rida längre:)
 Aah va jobbg allt blev nu... :s


Film Pas div.II omg.1


Träning ikväll?

Är ännu sjuk men börjar bli lite bättre, så hoppas att jag kan gå imorgon!
 Ikväll är de dressyr träning för Sanna, hon har ju flyttat nu så måste åka ända till sanda. Så de tar typ 1 timme dit? Men får se hur jag känner mig, om jag inte är bättre får mamma rida.
 Jag ska iaf var med på Artist i km dressyren på torsdag i LC:1 och i hoppning 1m (: 
 

Bilder från tävlingen

Laget
Individuell LC




Omhoppningen i laget

Moa och Lookee är bäst!!:D<3

Igår så tävlade Moa och Lookee LB:1 på ridskolan där han står och hon fick 67,24% så dom kom 2:a!:)
 Ni är bäst!
Grattis!<3

Bilder kommer:)


Tävling

Följde med Ella och mamma på tävlingen idag, skulle nog ha varit hemma för är inte frisk ännu-.-
 Men de gick jätte bra iallafall! I LC:n så kom hon 5:a, alla kategorierna var ihopslagna så dom va 17 st totalt.
Pas div.II omg.1 så va ella med i hork´s lag 3 och dom vann:) I laget var de
Ella-Ariel
Carro Strömberg- Poetics Rose 
Minna Horwitz-Little Betty Boop
Sofia Dreborg-Picaro

Film från den individuella LC





Hehe, bilderna är jätte dåliga för jag stod i mot ljus x)

Tävling




Look at me

Fick en bild av moa på Lookee.

Världens sötaste<3

Vinn!


Vinn Vampire Diares, hela säsong 1 på svenska!

Sjuk

Är de inte självklart att jag blir sjuk den dan som vi tjejerna i klassen ska in till visby? Men jag får väl roa mig bäst jag kan.
 
Jag har ju ingen häst ännu, men när jag har hittat de så ska jag köpa de här tränset om de passar till den, i svart eller brunt de får vi se då:) (om de finns kvar)


RSS 2.0