Ni lämnade kvar ett stort hål i mig som ingen annan kommer lyckas fylla<3 )`:


Jobbat

Har haft mycke att göra på jobbet idag så är helt slut;)
 Igår Hoppade jag Artist och de gick bra speciellt ibörjan;) Sen badade jag och tittade lite på film med Rebecka Linnea Ellen Thed Timothy och Andre.
 Idag så försvinner vårt internet så nu måste jag klara mig utan de tills på måndag då vi får nytt:o
 Så ingen bloggning på några dagar;)





1 månad och 1 dag utan dig känns som en hel evighet, och de är ännu många dagar kvar jag måste leva utan dig<3


Rösta

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Allt bara försvinner, bort, långt bort

Länge sen jag skrev men har inte orkat-.-
 Men tävlingen gick väl bra fick 58,93% i LC och där va jag nöjd för när jag red åskade de och blixtrade och så spöregnade de så efter jag hade ridit så blev de paus.
I LB så fick jag 55,??% inte lika nöjd, men Nelly lyssnade inte så mkt, men jag har ju bara ridit henne 6 gånger så va fan, jag är nöjd!;) De va kul att rida LB:3 för de har jag aldrig gjort förut, men de var typ svårare än LA:1 tycker jag :)
 Sov hos Linnea på kvällen, vi tittade på film och åt glass:)<3

 I söndags var jag mamma och Ella och tittade på 1,30 och 1,40 hoppningarna i visby.

Igår jobbade jag och de har jag gjort idag oxå. Idag åkte Nelly hem för hon behövdes till turridningen hemma vid dem, för de  var ingen annan som kunde gå:(
 Så nu så ska jag rida Artist tills vi hittar en ny häst, de kan ju va bra och rida honom lite oftare nu när jag ska börja tävla honom:)


Svar

Kommentar: Varför rider inte du Pelle längre? har något hänt med honom?:(

Svar:Ja, Pelle dog  21/7 hav en bristning i hjärnan eller i hjärtat. Vi hittade honom död i hagen:(


Tävling

NU ska jag äta frukost sen ska jag Borsta Nelly och knoppa:)

Man kan säga att de är som glutenfri deg den klistrar fast sig och släpper aldrig...

När jag kom hem från jobbet så red jag Nelly.
 Först så ville hon inte ens böja på nacken, men efter lite jobb så gav hon sig. Efter att jobbat i låg form försökte jag att ta upp formen och de gick väl ganska bra, red igenom delar av LB:3 och sen tränade jag mest på övergångar och tempoväxlingar för de var de som inte funkade så bra, men innan vi avlutade med låg form igen så var övergångarna betydligt bättre och vi va med på noterna båda två;)

 Nu ska jag ut och ta in Nelly eftersom de är tävling imorgon.
  Hoppas någon tar kort imorgon;)


<3


Jobbat

Kom precis hem från Yvonnes Cafe har varit jätte varmt hela dagen så jag och Denise har snart drukit alla olika drickor som finns där, haha;)
 
Ikväll blir de att rida ut på Nelly:)


Look at me

Här kommer lite bilder som Linnea tog när jag och Lookee hoppade sista gången:)<3

Eftersom datan är så seg så blir de inte fler bilder:(




Verdi RP 144

Den här hästen skulle inte sitta fel om man köpte. Jag bara älskar alla gångarterna är nog inte bara jag som gör, hahah;) Han är ju till salu, så om nån vill låna mig lite pengar så blir jag jätte glad x) 
Film


Dreams change, friends are forever

Idag åkte jag och Linnea till stranden va där i 2 1/2 timme sen var de så jävla varmt så vi åkte hem hämtade pengar och åt på täppan. Sen åkte vi och plockade smultron så vi kunde göra smoothie, den blev iaf jätte god, vi satt i skuggan och åt. Svalt och skönt;) När jag kom hem gorde jag inget speciellt, sen åkte vi på Vildarves de va jätte gott. När vi kom hem red jag Nelly försökte få upp henne i lite högre form gick ganska bra, men hon va väldigt omotiverad;) Gjorde lite skänkelvikningar och och två stycken öppna gick ganska bra men hon va lite för stel för att böja halsen tillräckligt mycke;) 
 Jag ska tävla henne i LC på lördag och kankse LB, ska känna efter på torsdag/fredag, Hoppas Carro är där och hjälper mig:) haha

Standen:)

Nu ska jag äta frukost sen drar jag till stranden med Linnea:D Hela dan!

(Jag har en fin fin bild på dig Nea jag kanske ska lägga ut den sen x)

30 grader:D

Hade de väl bra i stånga igår men var inte så jätte kul på kvällen men men. 
Vid halv 12 på morgonen kom pappa och hämtade mig och Linnea och när jag kom  hem satt jag i skuggan för de var så jävla varmt. Sen åkte jag Ella och mamma på stranden och jag var så jävla trött så jag sov typ 1 timme och de var inte kul att vakna sen kok het -.- 
 
Red Nelly vid 8 när de blivit lite svalare, hittat några fler knappar idag så hon gick riktigt bra när hon går i lite lägre form. Imorgon blir de nog ingen ridning för de ska bli 30 grader, så jag och Linnea ska ligga och steeka på stranden hela dagen och så ska jag tycka synd om henne som inte får baada, haha;)


Mot Stånga

Vid halv 10 åker jag till stånga för att möta Ina Beckis och Sara, jag ska åka moppe så de tar ju ganska långtid för moppen ska in på verkstad och fixas efter 30mil och nu har jag kört 27 så den är super seg och känns typ som att hjulet kommer lossna fast de sitter stenhårt x) men jag ska iaf med dem på Stångaspelen till 3 eller nått, för ska hem och rida Nelly sen ska jag på 20 års fest:)

Dear John

Nu sitter jag och tittar på Dear John den är bra än så länge iaf;)
 Idag har jag varit duktig och städat rummet mockat 2 boxar i stallet varit nere i ljugarn ätit glass med bella och Ella sen har jag varit där och gått med Ulla för Linnea är inte hemma.
 Imorgon ska vi hämta Nelly på förmiddagen hoppas någon av våra sadlar passar, annars måste vi hitta en sadel och de är ju inte de lättaste?...
 nej nu ska jag titta klart på filmen;)

Nelly:)

Tror vi hämtar Nelly imorgon om vi hinner annars hämtar vi henne på fredag:)


Nyköping

Lookee stod stilla hela vägen till Nyköping som tog 7 timmar med båten (tror jag;)
 När vi kom fram gick jag runt med Lookee de va en ganska stor anläggning. 
Två ridhus, ett för ridskolan och ett för privatryttarna.
En stor ridbana ut sem kanske va 50x 70 eller nått den var stor iaf;) och en lite mindre ridbana där de stod hinder
Två stora stall till ridskolanshästar och 
Ett stall till Privat hästarna där Lookee ska stå tills Moa och Lisen flyttar till sin gård, när den är klar i höst.
 När vi hade fixat iordning allt så provred jag Chap, han va jätte mysig och lyssnade superbra på vikthjälperna red bara dressyr på honom. Men kände att de är enbit kvar tills han kan bli riktigt bra och vet inte om han hade riktigt de steget jag vill ha"/ Skritten va stor, traven typ normal och galoppen oxå normal men han orkade inte trampaundersig så mkt och han behövde mer muskler för att orka de. Men kankse provrider honom igen om vi har vägarna förbi;) De stora + va att han va jätte social och de vill jag ha en häst som är¨, jag vill inte ha en häst som står och sover den ska va vaken och med hela iden;)
 Åkte där ifårn vid 5 så var vid båten jätte tidigt :(

Lite bilder på Lookee när jag red dressyr i lördags



Och här kommer bilder på håret(bättre sent än aldrig);)
Innan
Hårfärgen
Under
Efter


/M



Chap

Här kommer en bild på Moas häst som jag ska provrida imorgon(inte hon som rider)
Inte världens bästa heller;)

Sola & bada

Idag blev de stranden nästan hela dagen. Först åkte jag ner till Linnea, vi gick ner till stranden till Leo och Jagge som redan var där. Badade (eller jag badade för Linnea har skadat knä;)och solade med dom nån timme sen kom Rebecka och efter en stund kom Timothy och Thed så då va vi med dem resten av eftermiddagen åt glass badade i hamnen och lite till.
 När jag kom hem åkte jag och Ella ner till Ljugarn och hoppade, Lookee va jätte osäker men några språng blev riktigt bra:D Sista gångenjag hoppar hnm:(<3
 Sen tvättade jag klart Pelles box och sen Lookees så nu har jag ingen box kvar:) Börjat packa ner saker som Lookee ska ha med sig till Moa idag, känns jätte konstigt"/<3

Så här kommer min vecka se ut:
Måndag:Rida Lookee packa alla saker han ska ha med sig, så ska vi ha jätte mysit också<3 På kvällen så blir de kanske grillkväll vid timothy, om jag är klar med allt.
Tisdag:Åka morgon båten till nynäshamn, sen åker vi och lämnar Lookee till Moa i nyköping, och när vi är där ska vi provrida Chap hennes D-ponny om han är bra tar vi med honom hem på prov ett tag. Sen åker vi hem med kvällsbåten.
Onsdag:Sova, om inte tar med Chap hem så ska vi Kolla men Carro när jag ska ta hem Nelly:)
Torsdag: Ut och gå med Ulla:)
?
Lördag: ska på 20 års fest
Söndag??



Dagen

Idag har jag legat på stranden hela dagen. När jag kom hem åkte jag till Ljugarn och fick låna en bok av snälla Linnea<3 När jag kom hem red jag dressyr på Lookee sista gången:´( han gick jätte bra, jobbade mest i låg form för han har kännts lite stel och han har inte sträckt ur hela överlinjen. Men han jobbade på riktigt bra och i slutet var han rikig avslappnad. 
 
Kommer kanske bilder sen;)


Vill se igen

Eftersom jag inte har något att skriva så kommer lite bilder från eclipse








Ny hårfärg:)

Nu har jag färgat håret, de har inte riktigt torkat ännu men de blir nog brunt lite tråkit men bättre än rött!;)

Idag har jag och Ella plockat 1/2 liter smultron sen orkade vi inte längre. Ridit Lookee han var jätte töntig allt var läskigt gräs stenar osv. men mysit ändå<3<33
 Har inte kännt mig på topp idag tänkte mkt på pelle imorse sen blev de bara värre. Gick in till Gisela på eftermiddagen och där fick jag först en glass sen kärleksmums och saft sen en alldeles för stor bit choklad"/

Kommer kanske bilder på håret imorgon;)


Some say the world will end in fire, and some say in ice..

Nån som vill gå och se Eclipse med mig igen?:)

De är tomt utan dig<3

Just nu känns livet inte värt att leva nu när du är bort och Lookee snart är såld:(
Jag visste att de skulle bli jobbigt att sälja Lookee men nu när du också försvann finns de ingen kvar
ingen som står och väntar i stallet gnäggar när jag kommer, försöker se farlig ut när ni ska få mat börjar tugga innan maten kommit i krubban för att börja äta så fort som möjligt. 
De var mina hästar och nu är en redan borta och snart den sista<3

Jag komer alltid minnas er<3
 


Internet

Jag hatar vårat internet, hade precis skrivit ett långt inlägg så skulle jag "publicera" då är internetet inte anslutet så då dampar allt sönder.
 Nu orkar jag inte skriva allt igen. Nu ska jag sitta och nörda mig på facebook;)

Natti<3

RSS 2.0