Gropen

på Förmiddagen i fredags så åkte jag och Ella och hoppade i gropen, gick jätte bra


=)

Hejsan idag har jag bara legat och solat, nästn hela tiden, så ser väl ut som en tomat nu=S Har skrittat på Lookee och har haft lite lektion för Ella gick bra tkr jag=) Ikväll blir  det att följa med Mamma på Dressyr träning för Sanna. Sen köra med Ulla vid halv åtta. Imorgon blir det att köpa mobil, kan ju värkligen behövas=D Sen är jag barnvakt hela kvällen.

=)


Varmt=P

Hejsan, var ett tag sen jag skrev och har hänt lite iaf. Igår så   skrittade jag på Lookee sen red jag på Nina, och då ramlade jag av=S men det gick bra annars. kl halv 4 kom Linnéa och Rebecka och hämtade mig, för vi skulle till Ina. När vi kom dit så pratade vi och så bjöd jag och Ina på tårta, den var god men man blev värkligen proppmätt av den! Sen så pradede vi lite sen gick vi in till grannen och badade i hans pool. var typ 18 grader så var rätt varmt tkr jag iaf som inte är en badkruka som ni andra... Rebecka satt typ och badade föterna, men efter ett tag så drog vi i henne=) sen solade vi, tiden gick jätte fort och plötsligt var klockan halv sju. Vi gjorde oss iordning. Sen cyklade vi till Hemse, Åt vi pizza och Rebecka åt en kyckligrulle tror jag?. Sen så var alla proppmätta, igen! Vi cyklade hem igen. men när vi vra halvvägs hemma så bestämde vi att vi skulle åka ner till någon damm, så vi cyklade ner dit och det var jätte fint där! kanske kommer lite kort där ifån. När kom hem satt vi på Inas studsmatta och åt godis och drack allt möjligt. Sen så gick vi in och såg på film. Sen gick vi ut igen. Satt och pratade länge, och det var jätte kallt ute då, Men när vi äntigen gick in så var klockan typ halv två. Vi satt och spelade kort till
halv 3.
Imorse kom Rebeckas storebror och hämtade oss, vid elva. men jag var ännu jätte trött=O Nu har jag bara legat och solat. kommer väl vara helt röd imorgon=S Nu sk jag äta mat. sen kommer Ulla, så ska vi köra. Sen så blir det hopplektion på Artist ikväll. Linnéa kanske följer med och tar kort=)

Sommar!

Hejsan, har inte skrivit på några dar med har inte hunnit, eller orkat! I tisdags så kom Nina hit(russet) hon kom sent så han inte göra så mkt med henne. På onsdagen så red jag Nina på kvällen för jag fick sadeln då. Det var typ en 15" sadel, så är inte så skön att rida i=S. Men det gick iaf bra=)  Sen hände det inte så mkt mer på onsdagen.
Torsdagen, Ulla ringde och väckte mig vid 9, och vi bestämde att vi skulle köra kl,11. Och det gick också  bra. Lookee fick vila. Sen hände ddt inge  mer den dagen heller=(
Midsommarafton, Mamma bestämde att hela familjen skulle passa på att rida! När vi hade 4 hästar. Men vi hade inte 4 par stigläder, så fick låna ett par av Ellen, TACK!<3 Nina var rätt så snäll. Bara några tvärnitar och 2 sparkar. Men när vi kom hem var hon riktigt trött!=) Lookee hade blivit sparkad på benet=( inte kul, för han var jätte svullen. Hoppas det är bättre idag!. På kvällen kom fam Möller, Rebeckas favorit familj, du skulle fan ha varit här=D Åt god mat, och till efterätt åt vi jordgubbstårta! Men när klockan var 1 så gick jag och la mig. Jag var jätte trött.
Idag blir det väl att rida Lookee. Och kl.2 ska jag köra med Ulla.
Den 19/7 ska jag vara med i Presition, med Nina=)

=)

Blötabyxor!

Hejsan, han inte skirva igår kväll för Ellen var ju här och så slingade jag håret vid Lena så kom inte hem förens vid 9.
Dagen började med att jag skulle rida med Ellen klockan två. Så vi möttes i Ljugarn, så bestämde vi att vi skulle rida till Ardre stranden och bada med hästarna. Så vi red till stranden så följde vi den väldigt långt tog kanske en timme, en och en halv. Eller nått sånt! när vi var framme. Så tog vi av sadlarna, sen gick vi i med hästarna i vattnet. Vi kanske badade med dom i en kvart. Jag var så långt ute att Lookee började att simma. Det var jätte häftigt=D Lookee tycker om at bada det gör Jemeni också=D Sen sadlade vi, och min byxor var blöta ända upp mot midjan. Så det var inte så skönt att sätta sig i sadeln=S Sen så red jag hem till mig och Ellen hem till sig. När jag kom hem var klockan 5 och jag kastade i mig lite fil och en macka. Sen så kom Sofie, och hon red kanske i tio minuter. Sen så skjutsade pappa mig ner till Lena, hon slingade mitt hår. Men är inte riktigt nöjd=( Vid kvart i nio kom Ellen på moppen, hon var as snygg när hon kördeX) Hon skjutsade mig hem. Jag åt lite mat, Natchos, gott gott=) Sen så skjutsade Ellen mig lite till på moppen=) Vi åkte i en backe och då kom den upp till 53km/h. Sen när vi kom hem satt vi vid datan till 11 sen gick vi ut i tältet och såg på film "En öm kyss"! Men jag somnade vi halv 1.
Vaknade vid 10, jag och Ellen åt frukost sen åkte hon hem, för vid 12 ska vi rida till stranden och bada med hästarna. Man måste ju passa på när det är fint väder=D
Ikväll kommer russet som jag ska rida in=)

<3
    
BlommorSommar bilder 
Rida med dom är två idag! IGEN=)


TältaX)

Hejsan, inatt har jag tältat med Ella, för Bella kom aldrig. Och hon vågade inte sova där själv! Det blåste jätte mycket, det kändes som om hela tältet skulle blåsa bort.
Igår gjorde jag inte så mycket, jag red på Lookee, gick rätt bra. Och så åt jag smultron. Det smakade sommar=)    Jag hjälpte pappa lite i stallet och sätta upp lister i taket.
Idag blir det att rida långtur på Lookee, sen kanske russet jag ska rida in kommer.  Eller i morgon.
Klockan 6 så ska sofie komma och rida på lookee hon är ju bara 3år så blir väl bara och leda runt några varv. Sen kommer kanske Ellen hit , så ska hon sussa här=)<3
Nej nu måste jag äta frukost

=)

Sommarlov!

Nu var det riktigt länge sen jag skrev nått här. Men nu är man ju ledig så har väl lite mera tid nu. Veckan har inte varit så jobbig i torsdags var det sista skoldagen, vi städade och spelade brännboll. Men vår klass sög så vi förlorade båda matcherna=(. På kvällen hade Ella skolavslutning så var där och tittade, så blev ingen, dressyrträning=(
Fredag, skolavslutning, eftersom det regnade så var vi inne i gympahallen. Sen såg vi på vagnarna och åt mjukglass. Sen kom min mamma och hämtade mig Linnéa Ina och Rebecka. Dom åkte hem till Rebecka, men jag var tvungen och rida så jag åkte hem. men jag la mig och läste i boken, sen sov jag två timmar. Sen red jag ut på Lookee. När jag kom hem Duschade jag och gjorde i ordning mig. Sen skjutsade mamma mig till Linnéa. När jag kom dit så spelade vi nått spel, jag och Rebecka ägde på det. Sen så åt vi middag, det var jätte gått, kyckling och pasta, med nån sås. Sen så cyklade vi till stallet. Linnéa och Rebecka fixade lite där. Sen cyklade vi till stranden men var inte kvar där så länge. Sen kom Edvin och Christoffer, vi gick till husvagnen, satt typ och pratade och spelade lite kort, typ vid elva så gick vi till bruna dörren och så blev dom hämtade där. När vi cyklade så tappade Rebecka sin mobil, men som tur va så hittade vi den igen=) Sen så följde vi Rebecka hem för hon skulle upp vid halv 5 för dom skulle åka och lämna Hedda i Nynäsamn till hennes nya ägare. :*(.Efter det då cyklade vi hem til Linnéa, vi åt efterätt, kladdkaka men jordgubbar och grädde. sen gick vi upp til husvagnen, Jag och Ina spelade kort till typ 2. Linnéa sov nästan, men när jag och Ina började bli trötta blev Linnéa jätte pigg.haha=)
När vi vakade på morgonen åt vi frukost sen cyklade vi lite. Gick till hästarna och satt på stenarna ett tag och pratade. Cikoria kom fram och ville bli klappad hela tiden=) sen så Cylade vi hem till Linnéa och gjorde iordning i husvagnen. Sen åkte Ina hem. jag åt lunch där. Sen cyklade jag hem. Halv 5 red jag med Linnéa, mysit<3 sen blev det att äta bå bruna dörren på kvällen. Jag åt hamburge tallrik. det var jätte mycket så åt typ upp halva bara.=) Sen när jag kom hem läste jag ut min bok. Den är jätte bra. Om du inte har läst den måste du läsa den!
 Idag blir det väl att rida med Ella, sen vet jag inte vad jag ska göra? Någon som vill göra något?=)
Karmar=)


Skolavslutning

hejsan, länge sen jag skrev nu.
veckan har varit lugn, i torsdags städade vi. igår då var det skolavslutning. berättar mer om kvällen sen=)


Rubrik?

Hejsan, idag har det varit en lugn dag i skolan, det började men lång NO lektion, då hade vi tipspromenad. När vi kom in så fick jag reda på att jag har VG i NO=) Så gjorde jag och Ina lite andra saker. jag och Ina var såklart bäst på tipspromenaden;D Sen Idrott, vi spalade fotboll, och jag stod i mål. Jag äger värklingen på det!!Efter lunchen var det franska, vi såg på rosapantern och den var aaas dålig! Vi hade ingen HK idag så jag och Linnéa tog bussen till stånga och bytte buss där til Ljugarn. Så jag kom hem en timme tidigare.
Jag red ut med Ellen och Linnéa gick rätt bra. red en ny stig. När vi galopperade så började Linnéa snacka om nått så jag stanade, och då hade hela hennes Hackamore(stavas) losnat. haha. Tur vi var med annars hade du väl aldrig fått stoopp!X)
Nu ska jag läsa i min bok! den är jätte bra!

Storslam idag!

Hejsan, idag har jag och Lookee varit osklagbara=D nästan iaf. I LB fick jag 65,0% och kom två, inte riktigt nöjd, han var seg men domaren skrev Trevlig uppvisning, bra tempo bra vägar! Hon som vann hade 65,63% lite surt. Sen var det lång väntan sen LA debuten. Han gick hur bra som helst. Är jätte nöjd. Vi fick 62,89% och det var LA:1 både min och Lookee´s första LA. Vi vann den:) Sen vann Horks lag div.1 omg.3. Och så vann vi totalen också. Kan det bli bättre eller? Hork är bäst! Jag fick presentkort på guldfynd:300:- Visbyströvet:200:-. Så man kom hem med 4 rosetter, 3 plaketer, en blommbuket, och present korten. Älskar min Ponni!<33
Här kommer lite bilder, mamma har tagit korten så är inte så jätte bra!
                                                                                                                                                
Laget på prisutdelning=D

                                                        Laget

                          Jag och Lookee med alla rosetterna

Jag och Lookee prisutdelning i LB, kom 2:a han ville inte se glad ut

/My


Blommor

Blir ett superkort inlägg nu! Idag är det ju dressyrtävling som nog alla redan vet, så ska ut och knoppa Lookee nu sen blir det väl att åka direkt. Så måste jag tvätta hans ben för han är lös i magen:@ För han går ju på bete.
  
Tog lite kort igår hinner inte ladda upp alla men här kommer några!
Karmar

/My

Nationaldagen!

Hejsan alla glada. Min dag har varit tråkig. Red igen programen Lb:0 och LA:1 Gick sådär, kändes inte lika fin som igår och i trosdags=( Men hoppas han kan hålla sig någolunda fräch imorgon också. Så han inte säkar ihop=S? Sen fick han stå inne en stund och jag åt lunch. Sen blev det tvätta och smörja sadel och träns. Det behövdes värkligen. och en tråkig sak såg jag. att sprickan i sadeln har blivit större=( och den går typ inte och laga!=S Sen åkte jag och mamma till affären köpte fika och kvällsmat. Lax och förskpotatis. När jag kom hem fikade vi. Sen tvättade jag lookees ben och svansen. Så nu är han vit på några ställen iaf. Packade allt till imorgon. Har precis ätit middag. Gott! Nu ska jag väll läsa sen sova. Önska mig Lycka till, det lär nog behövas!X)

Jorgubbar

Nu sitter jag och äter jorgubbar, dom är hätte gooda=) Idag har jag bara läst läst och läst. 50 sidor i min bok, den är så jävla bra!<3 å nu är det bara hälften kavr tror jag men det läser jag nog fort ut! Idag blir det att fixa inför tävlingen imorgon. Putsa sadel och träns tvätta benskydd, packa allt. Men jag startar 11:30 tror jag så man behöver ju inte gå upp så jätte tiding=) Blir LB:0 och LA:1 i lag och individuellt=) hoppas han är likafin som på dressyrträningen.!?    


Grattis Linnea du fyllde ju år i torsdags.!
Grattis<33


Regn, regn,regn=(

Idag, har dom blivande 7:or varit på besöksdag i skolan, så vi fick inte vara där. Så min Klass åkte in till Visby. vi skulle ha någon tävling, vi fick massor med frågor och så skulle vi gå och leta efter det. Skulle Till Botaniskaträdgården, södertorg, storatorget, almedalen, västravisby, södravisby, och östercentrum. Tror det var det iaf. Vi började med att gå till mormor och skulle se om hon kunde skjutsa oss, så vi slapp gå. Men hon var inte hemma=( Så vi fick börja gå! När vi hade gjort alla frågorna, gick vi och åt på Skafferiet. jag och Ina åt Natchos, Rebecka åt Bakadpotatis och Linnéa åt paj. Mitt var iaf gott!=D Sen gick vi lite på stan, Vid 1 skulle vi träffas igen, och då bjöd  Per och Gunilla oss på glass eller nått annat. Sen åkte jag hem med Linneá.=)
Red på Lookee han kändes jätte fin=)
Sen var det Fest på Sindarve för vi har Vunnit DIV.1 Hoppning och Dressyr. God mat var det, jag åt fläskfilé och potatisgratäng jordgubbar. Efter en stund kom Carro, hade jätte roligt med dig=)
Börjar bli lite nervös inför LA på söndag=S
Nu har jag fått vandringspriset som vi vann i DIV.2 dressyr förra året=D Ett jätte stort Får.
Nu ska jag kolla lite bloggar, sen blir det att läsa


/My


Stan & Regn!

Hejsan var riktit länge sen jag skrev, det måste bli lite oftare, men jag har inte tid. Berättar lite for om veckan!
Måndag: Skola som vanlit, men åkte hem till Ina sov där, hade jätte mysit. Men dom hade mygg invation, så har typ 26 myggbett=S
Tisdag: Åkte med Inas taxi till skolan sen vantade vi på Linnéa och Rebecka. Sen var det NO lektion. Jag och Ina gjorde jätte mycket på våran planch så den är färdig nu=) På idrotten så hade jag och Ina inga kläder så vi gick till kyrkan tog kort på en grav sten sen så åt vi lunch. Sen språk och vi fick tillbaka franska provet. Jag hade VG:)  På HK så gjorde vi knäcke bröd. Sen åkte jag till visby med Linnéa och Ina. men jag gick till mormor och fikade. Sen kom mamma och vi gick till banken och fxade mitt legg, och ett konto och lite sånt=)
Onsdag: Vi hade typ Solidaritetsdag, vi skulle käna 100 kr. Och jag var på sindarve, jag gjorde lite olika saker. Jag red Top Speed,  och Betty Boop. Så gjorde jag iordning några hästar som Lisa red sen.
När jag kom hem så red jag Lookee ut, sen åkte jag och pappa till sindarve med Artist och hoppade med honom gick bra. lisa tycer han är jätte duktig, men det går lite fort ibland.
Torsdag: Ja skolan hade bara två lektioner Sen hade vi hål hela dagen=D skönt!=) Klockan 20:00 hade jag dressyrlektion på Lookee för Lisa, var bara jag och Carro. Gick jätte bra! Han käns jätte fin inför helgen. Ska ju Debuter LA=D
Skriver om idag sen för måste rida nu. och sen är det grillkväll på sindarve, för det har gått så bra gör oss i DIV.1 dressyr hoppnig och Hoppning ELIT
Bye bye

/My
Blommor
Villa ha varmt, inte regn!

RSS 2.0