Look at me<3

Har inte haft tid att skriva de senaste dagarna. Har varit fullt upp med hästarna. Och när jag har satt mig vid datan så har jag fixat annons på Lookee:( Men nu finns han iaf ute på Hastnet http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=335248 Usch:( Men men man kan inte ha allt man villa ha. Och det är inte så jätte roligt att rida 2 hästar 6-7 dagar i veckan!

Bra på att måla?

Jag bara älskar dom här bilderna<3

 Jag vill också kunna måla bra!


Edward och Bella


Edward Bella Eclipse




Mm:)

Just nu är min favorit läsk Schweppes red berry fusion


Idag så har vi haft våran franska loppis. Tror att vi fick in lite pengar iaf;) När jag kom hem red jag Pelle med mamma och artist. sen åt vi lunch, och mitt mag ont kom tillbaka, så jag bestämde mig för att inte va med på hela hallen gungar:( eftersom igår så hade jag ont i magen hela kvällen och det är inte så kul att gå runt där och lida x) Men eftersom jag var tvungen att rida lookee oxå, så fick de bli en snabb tur på honom också.


Besökare?

Just idag är min besöks statistik väldigt låg -.- (intressant att veta, jag vet)
 Mamma var snäll att hämta mig i skolan för jag hade så jävla ont i magen och i huvudet:( Så nu sitter man här och gör inget speciellt. Men jag skerv iaf ut mitt författarporträtt idag och lämnade in de. Och jag blev ovanligt nöjd med de! Skrev om Stephenie Meyer som har skrivit Twilight böckerna.
 Vi hade franska på morgonen sen musik, engelska sen åkte jag hem. Så jag missade idrotten.

Men om jag känner mig bättre om en timme eller nått så får jag väl masa mig ut till hästarna och rida iaf 1 av dem. Idag har hästarna fått gå utan täcke och både Lookee och Pelle har rullat sig typ 100 gånger så dom är jätte leriga-.- men de är ju skönt för dom, de är ju faktiskt 13 grader i skuggan nu:) snart sommar?


Moppekurs och pizza :)

Idag så har skolan varit lite seg tycker jag, men sen åkte jag, ina och frida till visby. För att gå på den super tråkiga moppekursen:( Men de va sista gången så nu blir det inga fler skönt! Sen skjutsade jag och mamma Ina till bussen. 
  Sen åkte vi hem, vi köpte pizza på Yvonnes Restaurang och café i roma. De var jätte gott:) Nu ska ja göra lite läxor:(
 
Blev ett jätte kort inlägg idag


Fågel skräck?

Första dagen i skolan på länge gick ganska fort, först hål, Idrott då hade vi dans, NO, hål och franska. När jag kom hem fikade jag. Sen gjorde jag iordning Lookee och när jag kommit en bit på vägen ser jag 3 örnar och en sitter typ och glor på mig. Men jag rider vidare sen flyger 1 iväg. När jag vänder mig typ flyger den över mig typ 20-30m över mig, jag tar några djupa ande tag och börjar trav och den fortsätter flyga efter mig. Jag får typ panik och tar den snabbaste vägen hem som är en jätte smal stig i skogen. Galopperar typ så fort som Lookee kunde och den där jävla örnen flyger jätte fort lite över mig efter typ 2 min kom jag ut på stora vägen och galopperade i vägkante, kom ingen bil som tur va;) men när jag kom till stallet vände den och flög tillbaka. Den tänkte säkert picka sönder mig:o;) De va fett läskigt iaf. Tur Min häst är så snäll och är lika rädd för allt som jag är, så han galopperade på som en idiot. Så idag var de rätt bra att han oxå tyckte att örnar va läskigt x) Men sen red jag en långtur med ella och pappa, gick bra. Sen red jag Pelle i mörkret i 35min gick riktigt bra, gjorde lite skänkelvikningar och galopp skritt.
  Och när jag red på Pelle var de hur mkt med småfåglar som flög och störde oss när vi konsenterarde oss.

JAG HATAR FÅGLAR!!!

Dressyr:)

Dressyr träningen gick faktiskt riktigt bra igår Lookee gick i en rund och jätte härlig form. Så han hängde sig inte i handen som han brukar göra! Så Sanna var jätte nöjd med oss igår:) När jag kom hem så åt jag mat. Sen kollade jag på Guldfeber och Hollywoodfruar;)

Idag så ska jag göra stallet rida 2 hästar, sen vid 15:10 hoppas jag att pappa vill skjutsa mig till etlhem för måste ta bussen där ifrån till Visby med Ina för de är moppekurs idag:(



Risifrutti

Just nu sitter jag och äter risifrutti, de var riktigt länge sen jag åt de. (Intressant att veta:)
Mockat två boxar och fixat hö, sen fick jag Ella att mocka dom andra två x) Red Pelle ut eftersom banan är jätte mjuk/lerig på ytan och sten hård lite längre ner:( De gick iaf inte så jätte bra, Pelle tittade på allt och konsentrerade sig på allt annat än mig, inte bra=/ Men han har ju inte sett något här utan snö på marken så han måste väl passa på;) Men blev inte ett enda galoppombyte idag, de är framsteg :)

Nu ska jag på Dressyr träning på Lookee:)

En till tävling:)

http://linastraningsdagbok.blogg.se/2010/march/bloggtavling-vinn-en-fleecegrimma-fran-hook.html?_tmp=6977bec79efef460df5bd6ba1ce0d0c083eac661

Va med du också!


http://showjumper.blogg.se/2010/march/tavling-i-bloggen.html?_tmp=c392c89a542707906bd6addc1cb16e32826f11f6

Jag vill ha pengar! Någon som vill ge mig lite? ;)

Lite som jag vill ha till Pelle

Vill ha i annan färg, kanske blå?








skulle inte vara fel om de kostade lite mindre, istället för 1399.



de här är lite av de jag vill ha men finns mkt mkt mer ;)

Ska jag köpa?


Funderar att köpa de här vad tycker ni? Men då kommer jag ha de att tävla i och måste hitta Creme färgade lindor. Och de hittar jag inte:( någon som vet vart de kan finnas?:)


I den här färgen

Creme

Varför fattar inte endel saker som man måste göra?

Igår så började dagen med att köra moppe i 2 timmar med Ina och några till på moppekursen. Sen hämtade mormor mig så hon skjutsade mig till björkekyraka för jag skulle på dop. Sen var de dop fika till lite efter 3, då skyndade vi oss hem och red. Sen åkte vi till baka till Roma och åt middag vid dom som hade dop. Så de var full fart hela dagen. Kom hem vid 12 eller nått sånt.:)

Idag så ser inte vädret så jätte roligt ut, de regnar. Men jag får väl försöka att gå ut och rida hästarna, hoppas de slutar att regna snart!=/

Måste köpa ett dressyr schabrak till Pelle som jag ska ha och tävla i, men de är jätte svårt att välja!
Någon som har förslag?

?

Idag så har de varit en bra dag på praon, synd att de va sista dagen:( för jag har haft de jätte bra:)
Red hästana idag de gick bra med båda.
Igår så var jag och Ina på moppekurs. Och på lördag ska vi träna på att köra, hopps de går bra;)

Prao dag 3

Idag har det varit riktigt roligt på Yvonnes Café. När jag kom dit så gjorde jag en Prinssestårta, den blev jätte fin!:) sen gjorde jag typ 60 färsbiffar, skalade lite potatis gjorde 11 prinssesbakelser vek några pizza kartonger tills de blev tråkit, den gjorde jag jätte många bröd av Pizza deg. Dom är jätte goda:) gjorde lite andra saker oxå, sen latade jag mig lite;)

När jag kom hem red jag Pelle och Lookee, de gick toppen:)

Moppe kurs

Har gått på praon idag. Sen åkte jag och Ina till moppe kursen. Va rätt tråkig 2timmar satt vi där.
Ikväll blir de att titta på


Båda pollarna fick vila idag:)


Prao =)

Har varit jätte dålig på att blogga den senaste veckan och kommer nog bli de den här veckan oxå tyvärr för jag har Prao:) Jag har prao på Yvonnes Restaurang och café, har varit jätte roligt idag:) Red båda hästarna idag gick bra:) Nu ska jag till Ellen och hämta körkorts boken:)

Bye <3


Tävling

Tävlingen gick inte så jätte bra:( men jag trodde att jag skulle få över 60% iaf. Men fick 57,93% de är ju pinsamt!!x) Men han blev jätte seg när jag kom in på banan som vanligt. Men men inget att göra åt de, bara att se frammåt...  Men de va några andra som oxå fick jätte låg %

Ikväll blir det melodifestivalen med Linnea och rebecka. sen sover jag vid Linnéa, mysit<3

Släppte ut hästarna idag:)

Idag så var man upp med tuppen och släppte ut hästarna. :)

När jag har ätit frukost ska jag åka ner till Nea och hämta ett blått dressyr schabrak, och om de är samma färg som mina blå lindor ska jag ha de till tävlingen idag:) Annars får jag rota runt och se om jag hittar något annat bra x) http://linneaerikaa.devote.se/ Tack<3

Sen blir det att åka till tävlingen vid 11:00 ungefär, startar inte förrens 13:04 så då har jag gott om tid på mig;)
Nej nu ska jag äta frukost så jag hinner med allt innan tävlingen!

(Gammal bild;)

Saknad<3

De sista lövet har fallit
De kommer aldrig upp till grenen igen
De är bara du som såg de falla
Som vet att de fanns på gernen
Samma sak är de med dig
Du kommer aldrig till baka
Men jag kommer alltid minnas dig
Så som jag såg dig!

I promise to love you forever<3

Har varit lite dålig uppdatering den här veckan, men blir mkt med ridning med 2 hästar:)
Igår så var de många borta i Ellas hoppgrupp så jag fick rida dressyr på deras tid och Pelle gick jätte bra:) Så sanna tyckte att jag kunde va med i LB den 5/4. så om de fortsätter att gå så här bra, är de väl bara att anmäla! Lookee fick vila igår.
Idag red jag ut på Pelle, han gick jätte bra i trav och galopp:) på Lookee red igenom LB:1 pogrammet tills imorgon, gick bra:) Blev lite hög form ibland annars flöt allt på bra:) Efter de lösgjorde jag honom lite till, så hoppas han är lika mjuk och rörlig imorgon:)

/My


Längtar!

Den verkar jätte bra!!:D

Mr. P :o

Idag så har skolan rullat på som vanligt matte, hål, hemkunskap gick till synsam mitt i lektionen för att man måste kolla synen om man ska ta moppe kort. Sen hål, svenska hela eftermiddagen jag jobbade på min författare jag har Stephenie Meyer
 När jag kom hem red jag Pelle, hade tänkt att jag skulle skritta ut en 20min sen hem och rida dressyr på banan, men sen såg jag att en väg var jätte mjuk och fin, Perfekt undelag så då red jag där istället. Men han gick jätte bra avslappnad nästan hela ridturen, men när vi kom till bäcken så tog det 10min att komma över, de är typ bara att sitta och vänta tills han går över, men jag vann iaf x) Lookee skrittade jag ut på i typ 10 min för de var nästan mörkt när jag red iväg. och när jag kom bort met huset när Mr.P bor så stod han där och glodde som en uggla, så jag vände och gick hem igen x) :O
 
Igår var Danne här och masserade knäckte lite(tror jag) och akupunktur på Lookee så nu ska jag bara skritta i 2 dagar och sen lösgöra till dressyr tävlingen, så vi får hoppas att han går bra på lördag:) 
nu ska jag kolla lite bloggar sen vi nio ska jag se
Desperate Housewives

Morgonpigg?

Idag vaknade jag redan halv 8. Va jätte trött men kunde inte somna om, så de bestämde jag mig för att blogga! Igår kväll vid nio så badade vår familj och grannarna bajla:) Så jäkla skönt! Va 43 garder i baljan och -10 grader i luften. Bada typ i en timme. När man kom in igen var man hur trött som helst, så somna vid lite efter 23:)
 
Idag så kanske jag badar bajla en kort stund nu på förmiddagen, sen rida Pickpocket på banan om de går?. Sen efter lunch så ska vi åka till Frindarve och filma Lookee och lägga ut honom på annons till veckan:´( Kan de bli värre eller?
 Just nu går Lookee jätte bra, är inte de självklart?<3

/My

Galoppombyten och luftsprång!

Idag när jag red pelle blev de en ca 1 km lång rodeo. Dom två hjärnhalvorna kunde tydligen inte koppla ihop sig idag x) Men han fick iaf ett ryck, men de va bara att sitta lungt och stilla tills han var färdig och de tog en stund! Och när han var färdig började jag samla upp honom och då började han om med små korta rodeo och så höll de på. Men Sanna sa att jag ska bara ta det lugnt och inte bry mig, så han märker att jag inte bryr mig och slutar. men i traven gick han bra förutom att han var lite spänd. :)
 Lookee gick jätte bra, han jobbade på jätte bra med bakbenen och gick rund och fin i nacken, hoppas han går så här bra på nästa tävling:)
 
 Igår va jag i visby med tjejorna, men efter en stund  så skulle vi och se Krullis finalerna, men de tog så långtid för bussen att komma så jag och Linnea struntade i de. Så vi shoppade mer istället jaa handlade

Jeans-Vila
Klänning-Vila
Armband-Guldfynd
Vit svart randigt Linne-Bikbok
Blåa lindor-Dahrves

 Bilder kommer någon dag:)

Dagen

Idag har jag ridit båda hästarna. Pelle gick i lång och låg form eftersom det är så j*vla mkt snö. Men de gick bra efter en liten bit på vägen för då vad de plogat där. Sen var de en snö hög på vägen och när Pelle såg den så trodde han typ att de va ett hinder så han laddade jätte mycket och tog ett jätte stort språng över x)
  Lookee gick i en avslappnad form idag nästan av sig själv. Han var jätte mjuk och rörlig! I vanliga fall brukar de vara tvärt om:)

Jag börjar känna mig lite dålig, börjar bli täppt i näsan och ont i halsen. Förvånar mig inte om jag kommer få de som Ina Rebecka har haft och Linnéa har de nu. Så snart låter väl jag som Linnea gör nu x)
Hahah Linnea ringde idag om jag hörde inte ens att de var hon, tycker verkligen synd om dig! Hoppas du blir bra snart<3

Visby

Idag så gick jag upp vid 7 och åkte in med mamma till visby. Åt frukost vid mormor och va där hela förmiddagen. sen åt jag mamma och Ella lunch, sen gick vi och tittade i alla affärer och handlade lite allt möjligt:)
Vi kom hem halv 7 så jag ha inte rida idag:( 
 De blev ett kort inlägg idag;)

Kentaur Medea. Tror jag att de va...



En sånn här sadel har vi köpt till Pelle nu:) Fats svart.

Bilder

Här kommer lite bilder på mig och Pelle. Dom är inte så jätte bra eftersom Ella har tagit dom;)








red en kort stund på banan, sen red jag ut de är svin kallt ute!
Men måste ännu rida Lookee:( Jag kommer frysa ihjäl...

Duktig Pelle!

hade precis skrivit ett jätte långt inlägg, då dampar internetet ihop, så nu blir det ett kort;)

Idag red jag ut på Lookee, han gick som vanligt. Mockade tre boxar sen tog jag In Pelle och efter att ha varit ute nästan hela dagen, så var han väldigt blöt på halsen och huvudet, men de hade inte regnat/snöat igenom täcket iaf. Borstade och gjorde honom fin, så han nästan glänste. Sen hade jag lite tid över, så då knoppade jag honom. Dom blev inte så jätte bra, för manen var jätte blöt. 

   Pelle gick jätte bra och sanna är jätte nöjd med Oss!
 

Ella och Ariel


Ella och Ariels första LC, 4fel. Jätte dålig kvalite och de gick inte så bra att filma samtidigt som jag höll i en kratta x)

Tävling!

 

http://linastraningsdagbok.blogg.se/2010/february/bloggtavling-vinn-ett-tavlingstacke-fran-ex.html?_tmp=ab823ec219587979ba40ce449ce5a6a9d8441e50


Krya på dig<3

Igår så stod jag på banan hela dagen med Julia, Ella var felfri i LD och ett pet i LC så jag tycker att de var en lyckad dag för ella!
 Men för Carro var den nog inte så rolig:( Hon damlade av typ framför nelly så nely typ kravlade sig över henne. Sen bar dem ut henne, efter en stund kom Ambulansen och hämtade henne. Men inget brutet iaf tur de, för de hade inte varit så konstigt om hon brutit nått, efter att hästen nästan har sprungit över henne. Men hon smsa förut och hon låg ännu på intensiven, ochmådde inte så jätte bra!
  Hoppas du blir bättre snart! Krya på dig<3<3

Idag blir det att rida Lookee och Pelle på Dressyrträning:) Usch har ni sett vädret ute eller? smälter jätte mkt de kommer ju typ bli en sjö här hemma om de inte slutar smälta så här fort! men de är ju bra att de försvinner fort!

Tog lite bilder igår men dom blev inte så bra!


RSS 2.0