Nytagnakort


Tog lite kort idag=)


Äppelblomm


Laddar kanske upp fler av bilderna imorgon men nu ska jag se på Film=)

Ha det bra<3

Svårt?

hejsan, var ett tag sen jag skrev man har inte haft tid har varit någonting varje kväll och när jag väl ska ta datan är jag jätte trött och går och lägger mig istället.=(  Nu ska vi se i onsdag så var dt skola degen gick rätt fort. Sen hem och hoppträning på Artist, (första) Lisa tyckte att han var jätte fin och duktig för han har ju inte hoppat mer än 3 hopplektioner innan vi köpte honom=) Han hoppade vatten mattan utan att tveka=)
Torsdag var det slöjd, jag och Hanna målade vårat as heta hylla GUL för träslöjdsläraren tyckte det. Sen var det NO, Jag och Ina gjorde inte ett skit som vanlig! Hem Dressyrträning för Sanna, Gick bra, men har gått bättre! Har hittat en dressyr sadel Till lookee, men fårse om vi köper den.
Fredag, Skola, lång So lektion på slutet. Sen hem red med Ellen och Linnéa vi bytte hästar en stund=) När jag kom hem åt jag mat, sen tittade jag på Talang. Sen någon film, kommer inte ihåg vad den hette, men var inte så jätte bra=(
Lördag/idag, blir det typ ingen ting att göra eftersom Jag inte har ngn skjus till havdem så kan inte se på fotboll, med Ina och Linnéa=( Sen vid kl,5 är det dressyr träning DIV.1, för Lisa. Så det blir väl att sola hela dagen.
Bye bye

/My


Rubrik

Hejsan, idag har de varit en bra dag tycker jag. Först No, men jag och Ina tog det i våran lilla egna tackt. Sen idrott, hade freesbe(stavas) Lunch. Franska Var as kul, för jag sprang och hämtade den bästa stolen men Jesper ville ha den. Så han satte sig på den och rebecka hade lilltån under. Så hon fick lite ont men  var roligt ändå, för Jesper märkte ingentig fasst rebecka typ stod där och skrek=D Sen var det Elevensval HK och vi gjorde Pinochiotårta(stavas) Blev god, men var proppmätt efter den!=) Sen var det bussen hem och Rebecka somnade=) Det hade jag också kunnat göra. Jag va jätte trött. NÄr jog kom hem tittade jag på tv och lite annat sen middag. Sen red jag hårt på Lookee. Så han var jätte svättig! Och nu sitter man här. Blir Desperat housewives=)

/My


'_'

Hejsan, idag var det första skoldagen på 4 dagar. Först hade vi våran vanliga morron samling. Läste typ 25 sidor i min bok, för nu sittar jag ju brevid Danne. Så man vill ju inte prata så mkt! Sen var det Rörelse, fattar inte varför vi har det. är typ ingen annan klass som har det. Och ag har Jätte ont i knät. Och det blev ju inte direkt bättre av att gå=( Sen var det hål i över en timmee. Matte, vi hade vikarie. Jobbad på jätte bra idag, så det blev 18 tal gjorda=) Sen lunch, Äkligt somvanligt. Sen var det engelska, och sist svenska.
När jag kom hem red jag med pappa red typ i 1h 30min. Så Lookee var svättig=) Så provade jag två sadlar och tror att en passar. Om vi inte hittar någon snart så får Jennie skicka ner sin sadel=) Hur mkt ska du ha för den?
Nu ska jag kolla på några bloggar sen blir det väll tv.

/My

Safari & Knoppning

Hejsan, igår kväll var jag ju vid Linnéa så blev inget inlägg då.
hade värkligen Jätte roligt=D <3 Först när jag kom dit så spelade vi kort och jag vann hela tiden.=) Sen åt vi förätt, var typ en ciabata(stavas) men tometer och lök och på det så låg det sparis som var in lindat i något. Va gott. Sen var vi mätta så vi gick ut en stund. Vi hade 45 min på oss till maten. Så vi gick en sväng sen fick LINNÉA för sig att vi kunde gå längs "floden" som hon kallade den. Och det var inte lätt men jag och min kompanjon Linnéa fixade hela Floden..  Det var vårat lilla safari. Sen sprang vi hem. För hade typ gått en timme. Så åt vi Wok med ris, det var också gott. Vi tittade på robinsson. När det nästan var slut, så skulle vi äta glass men när vi smakade på den så var den inte alls god!=( Vid 11 eller nått så somnade vi tror jag.
Upp klockan halv åtta, för skulle vara i stallet halv nio. Så vi åt frukost, sen iväg till stallet. Linnéa borstade Ulla och jag knoppade. Och Knopparna blev perfekta. jag har aldrig gjort så fina knoppar förut. Stolt! 
Sen bar det av till tävlingen och det gick väl bra för henne. Finns lite fina kort på Linnea som jag tog på henne intte på
http://linneaerikaa.devote.se/

När jag kom hem solade jag hela eftermiddagen. Vid 4 lastade vi Artist och Lookee och åke till sindarve. Red dressyr på Lookee men hoppade lite på slutet. Mamma red Dressyr på Artist och det gick jätte bra. Sen hoppade jag lite på Artist och det gick också bra=) Ella red typ 10min på Lookee och han är jätte snäll mot henne, han hoppar i alla lägen, så hon hoppade tre hinder på 70cm. Duktit va?! Andra gången hon red han=)

/My

Why?

Hejsan, idag var man uppe med tuppen, igen. Fattar inte varför jag vaknar vid halv åtta för. Och sen kan jag bara inte sommna om=( Ja så jag gick upp vid halv nio, pappa satt redan och åt frukost så klart, så behövde inte ta fram all frukos.(skönt) Sen målade jag lite, så nu har jag bara 3 lister kvar, skönt!
Snart ska jag rida tror jag ska rida dressyr eller nått.
Blir nog inget inlägg ikväll för då är jag ju vid Linnéa=)

/My

Visby

Hejsan, idag började dagen med en massa regn. Åt frukost och det valiga. Sen vid 11 åkte jag mamma och Ella till Visby. Först blev det dahrves, Och jag hade ju present kort där på 330 kr. Så där blev det en Rosa grimma med vita och svarta sträck på. Alla alla dom andra grimorna som såg likadana ut kostade 129. Men den jag tog kostade 70 så det var ju bra:) Så blev det ett bar nya svarta benskydd.(Norton) Dom ska jag tävla i för dom andra är så himmla repiga och trasiga.  Och så köpte jag vita handskar i skinn(Tror det är det iaf). Sen så lånade vi hem en sadel också. Sen åkte vi till Visby. Och där köpte jag en Bikini på Cubus. Och på Vero Moda köpte jag Typ jeansthigts(Stavas) var typ kortare i benen, kommer inte på vad det heter:S Så blev lite nys saker iaf.
Orkar inre rida idag. Har ridit hårt alla dagarna den här veckan.

Imorgon blir det linnèa på kvällen/Natten. så ska jag följa med henne på tävlingen på söndag. Jag ska knoppa Ulla. Så hoppas dom blir bra så du slipper skämmas=)
Kramar

/My


Dom  jag köpte såg typ ut sådär fast vita då. Equipage.

Svarta

En sånn fast rosa:)

Damp kor och årets första dopp!

Hejsan alla glada!
Idag blir det två inlägg, det är inte vanligt=)
Jag red med Ellen och vi hade ´jätte kul. Vi badade lite med hästarna, vattnet gick upp till magen på lookee, så sadelgjorden blev lite blöt=S Men det gör ju inte så mkt. När jag kom hem så tog jag av mina böta skor, och åt lunch. Sen Cyklade jag som en dåre ner till standen och badade med Ellen. De var KAAAALT när jag doppade huvet så kunde man knappt andas när man kom upp igen. Och jag dopade mig såklart först=D När vi kom upp igen så bestämde vi oss för att gå i, igen, då domnade mina ben bort=S så jag sprang upp igen. Det kan max ha varit 10 garder i vattnet. Sen Cyklade vi hem till Ellen och ellen tog lite money så åkte vi till espegards och köpte glass. Jätte gott, var typ valnötter i=) mums
Vi cyklade til stallet och så gick vi ner till den stora stenen. Då såg vi korna och bestämde oss för att gå och klappa dom:) När vi kom in i hagen så tittade dom bara på oss men när vi var nära dom, så började dom gå mot oss så vi sprang fort till ett träd och klättrade upp. Då stannade dom. Sen klättrade vi ner och jag försökte skrämma dom men dom blev bara mer nyfikna. Men ellen sa att dom blev arga=D Vi klättrade fort upp i trädet och ringde Rebecka och hon skulle komma så fort hon kunde.(tack) Men efter ett tag så tröttnade dom och gick iväg! tur det så jag och ellen sprang fort tillbaka till hästhagen. Då ser jag att paappa kommer så vi får springa en bit. Det var jobbit för det var så varmt=O Då kom Rebecka. Sorry att du behövde stressa i onödan.Och så kom Linnéa oxå. Men jag och Ellen ska klappa dom nån gång iaf. Eller hur Ellen?!
Sen åkte jag hem med pappa.
Sen lastade vi artist och det gick jätte bra!
Karmar

/My

why just me?

Hejsan, idag gick jag upp klockan halv nio så jag har varit upp jätte länge käns det som.=) JAg har solat typ en timme och så har jag målat massa lister till stallet. Det var inte så kul men det måste ju göras.
Vid 12 ska jag och Ellen rida, vi ska rida ut. kanske bade med hästarna också. Ska bli mysit<3 Sen i efter middag ska vi last träna Artist. För på onsdag så bär det av till hopptäning för Lisa. Det blir våran första hoppträning=) Se hur det går.
Nu ska jag ut och sola lite till sen fixa hästen
Kramar

/My

Lediga=)

Hejsan, blir ett tag mellan jag skriver, men jag har inte så mkt tid över. Den här veckan har jag pluggat till So provet ridit varje dag och lite andra grejer=) Nu är man ledig i fyra dager. Det ska bli skönt=D Den här veckan har det bara varit tre dagar att gå i skolan. Så man är inte lika trött som vanligt.
I måndags hade vi morron samling sen hål matte engelska. Jag kännde mig jätte dålig på engelska så jag gick där ifrån. Och sen kom pappa och hämtade mig. Tur det, för jag hade jätte ont i magen och mådde illa! Men sen red jag med pappa på kvällen.
Tisdag först NO idrott franska elevensval och vi har HK. Vi gjorde brownies. Dom blev goda. Men jag har ätit godare. När jag kom hem red jag med ellen linnéa och rebecka.
Onsdag först hade vi idrott sen matte. Sen SO vi hade prov på Grekiskmytologi Tror att det gick rätt så bra, det känndes bra iaf. Max poängen var över 200=O Efter lunch hade vi svenska, franska, engelska, men dagen gick rätt fort ändå:)
När jag kom hem så red jag dressyr. Han gick bra till och från. Men får väl var nöjd!=)

Som ni nog alla vet så är det någon som har tänt på Garda skola, så nu är det inte så mkt kvar. Typ bara väggarna. Men några sitter ju i häkte, så dom har väll hittat dom som gjorde det.

Nu ska jag kolla på bloggar sen duscha. Sen sova för jag är trött!
Kramar

/My

Hopptävling 15/5-16/5=D

Hejsan, gick jätte bra på tävlingen i går. Jag kom 3:a. Det var en LC A:0/A:0 tror vi var 18 st i klassen. Så jag är jätte nöjd=D Idag så Började jag med en LD+5cm Clear round. Blev felfri. Men han var lite titig. men men! Sen i LC så gick det sådär. Stannade två gng. Men var mitt fel kom fel på dom hindrena oxå. Men jag är jätte nöjd med Helgen=D
/My

Dressyr Träning=)

Hejsan, idag var det dressyr träning och det gick topen tränade på rörelserna till LA:1 programet! Skänkelviknigarna gick jätte bra  och ryggningarna och förvänd galopp. Så jag är jätte nöjd=D Sanna tycker att vi är jätte duktiga. Och att Lookee går mkt enklare på tygeln nu än förut. Och att jag kan variera formen. Så hon var jätte nöjda med oss idag=D Har packat lite till Hopptävlingen imorgon. Börjar  kl.17. Men jag ska vara med i LC så blir lite senare. Så hinner väl fixa honom lite när jag kommer hem. Nu ska jag duscha.
Kramar

/My

Dressyrtävlinge i helgen gick bra!=)

Hello, nu ver det ett tag sen jag skrev. men skriver lte kort om vad som hänt i helgen. I Lördags var det dressyr tävling, och iaf den ena klassen gick bra. Vivan dömde.
LC:1: Fick 68%, nöjd. Så jag van den klassen. Hade 7 igenom nästan hela programet, en 5 och två 6. hehe 5 fick jag för att jag saktade av förtidit i galoppen=( hade 7/14 på koeffen eller vad det heter, på alla grejerna där. Och lov ord eller vad det heter stod det: Mycket trevlig ponny, som går fpå tygeln och har god framåt bjudning=)
LB:1:Fick 63% han var rätt trött och seg, för det var jätte varmt i ridhuset och på framridningen, så jag får väl vara nöjd. Där hade hon skrivit: En trevlig och Fräsch uppvisnig=)  I LC:n vann jag=D och I LB:n vann mitt lag så blev två blå/gula rosetter med hemXD Två blommor och ett presentkort på 200kr på darves så nu har jag 330 kr där. Undra vad jag ska köpa där förnågot?! 
På söndagen så åkte vi in till mormor, fixade lite grajs där. Jag ella och mormor åkte på hamnen och åt glass, jag åt 3 kulor, saltlakris viol och pecannötkola. Jätte gott=) Åt middag där. Sen när vi kom hem red jag och mamma gick rätt så bra.
Just det vi har köpt en transport, så jag och pappa städade den inuti och tvättade. så nu är den ren och fin inuti iaf!

/My


Dressyr tävling imoorn!!=)

Hejsan, idag har man varit med Hanna hela dagen i skolan, hade riktigt kul faktiskt! Men saknade er, hoppas ni hade kul på Grönan=D På so:n så gick vi igenom läxan tog typ en timme. Sen körde vi "Stad socken land" i 45 min. Sen så var det bussen hem. När jag kom hem fikade jag och hjälpte pappa att boka båten. för han ska hämta en hästransport imorgon=)
Imorgon är det tävling för mig, somtur var så kunde jag åke med Ellen till tävlingen, för ella och mamma skå på Lillkorpen.
Blir LC:1 och LB:1 lag div.1 omg.2 nej nu måste ag ur och packa så att allt är klart.
Bye bye

/My

Hopp Träning=)

Hejsan, Idag var det skola vr den segase dagen på hela veckan som vanligt. typ 6 lektioner tror jag att vi har=( Sen blev det bussen hem. Jag tog in min häst han var jätte blöt och kall så han stod typ och skakade stakars min polle. Så jag la på honom 2 fleectäcken. Då blev han varm, så efter en stund slutade han att skaka. Han fick lite havre, betfor och en lite hötuss. Tog in dom andra hästarna men dom  värkade inte frysa. Men dom fick ett varsitt fleectäcke dom med.
Gick in och fikade 2 mackor lite yoghurt och en mandarin. Sen var jag propp mätt! Gick ut och borstade hästen, då kom Ulla förbi. Hon ska kanske ha sitt russ här i sommar, så mitt sommarjobb är typ att rida in hennes russ, tre dagar i veckan och följa med henne när hon kör den 3 dagar i veckan. Inte så jobbit ju!!=D Sen åkte vi på Hopplektion. Gick toooppen=) kom typ bra på nästan alla hinder hoppa typ en 80 bana på slutet. Gick bra! =) när jag hoppat Sa Lisa att oxrarna var lite höga, Ann-marie hade typ råkat höja dom till 90/95. Jätte högt ju. Tyckt dom så lite höga ut.=S Sen blev det hem och fixa i stallet.
Har precis ätit mat. Nu ska jag kolla på några bloggar till. Sen ska jag duscha!
Kramar

/My

Ridtur med Ellen Dellen=)

Hejsan, idag var det en slapp dag i skolan hade matte svenska och engelska. När jag kom hem fikade jag och tittade lite på tv. Sen ringde Ellen och frågade om vi skulle rida och det ville jag:) så jag gjorde i ordnig hästen och sen red jag. Mötte Ellen på grusvägen. Jemeni var lite seg så hon märkte det efter en stund och blev typjätte rädd; ) Red förbi vatten tornet och över runes åker. När vi kom ut på vägen efter åkern blev lookee rädd för nått som vanligt. Så blev typ slir spår i gräsranden i mitten, av vägen=) Sen rde vi över en åker till och lite på vägen sen ner på stranden. Då bestämde jag och Ellen att vi skulle bada lite med hästarna. Först ville dom inte gå i men efter en stund så ville som inte gå upp igen. Och så klart tapar Jemeni ett bakbenskydd. Så vi rider runt i vattnet men får inte tag på det:S Och efter typ 3 min tappar hon det andra=( Men efter ett tag får jag tag på det ena och ellen får tag på det andra tillslut. Det var inte kul. Vattnet gick typ upp till magen på dom=( så min fötter blev lite blöta. Sen red vi vidare på stranden. Mysit var det. Sen red jag hem och hon med. När jag kom hem åkte hoslagaren. Han hade skott Tuffe och Artist. Sen gick jag in och åt mat! Sen har jag inte gjort så mycket mer.

Igår var jag på tävling hela dagen. Gick jätte bra för Linnea och Rebecka. Här kommer lite bilder jag tog med Linneas kamera!

Linnea och Ulla

Linnea och Ulla På sista hindret

Högt över

Rebecka och Lassie

/My

Titta


Valborg

Hejsan.
Igår blev väl en lyckad kväll. Jag hade hur kul som hälst iaf=)
Först kom jag dit vid halv 6 då gick vi till affären och köpte potatissallad och nått kött att grilla. Sen grillade vi och det blev gott tkr jag. Men grillen segade så Rebeckas mamma fick steka några inne. Sen åt vi det. Vid 8 så Cyklade vi ner till hamnen ävan fast det inte skulle bli någon majbrasa:( Och så tog vi lite kort med Saras kamera:) Sen blev det att cykla till sjöviksgården där stod dom typ och sjöng och hade några facklor tända(majbrasan?) Då kom mamma och lämnade en varm jacka till mig, för frös som en GRIS!:S Sen cyklade vi mot Linnéas hus. Min cykel var det typ punka på. Så var lite svårt att skjutsa.Ina tittade på Linnéas hund Anja, Sen Cyklade vi den biten som var kavar till Rebecka. Kommer inte ihåg vad vi gjorde sen men efter en stund så gjorde vi popcorn och åt godis. GottGott! Vi såg på film också men den var inte så bra:( Sen när klockan var ett tror jag gick vi och la oss men låg och pratade länge. Så somnade kanske vid två. Men blev ju inte så jätte sen iaf.
Vaknade vid halvtio för Rebecka och Linnéa låg och pratade sen vaknade Ina och Sara också. Vi låg en stund till. Sen gick vi in och åt frukost. Sen fixade vi i lillhuset och städade och så. Blev fint! Sen åkte Ina och Sara hem. Linnéa cyklade hem och jag var kvar vid Rebecka. Vi skulle poppa den sista popcorn påsen men precis när den var färdig kom pappa. Och min cykel var ju punka på så fick ju åka hem med honom. Sorry Rebekca:( Hoppas dom var goda!=D

När jag kom hem så åkte jag med Ella till Bella vi tog med hästarna. Och så red vi till Lausviken. Det var typ lågvatten så gick att rida jätte långtut. Och det var bara sand och lite vatten gropar. Mysit var det:) Sen red jag hem och Ella följde med Bella och Stina. Jag stannade vid vatten tornet och drack för var törstig. Spolade av Lookee lite också för han var jätte svättig! När jag var vid soptippen åkte Linnéa och Hennes mamma förbi. Hahah, jag kände faktiskt på mig att det var du eller Rebecka. Jag lovar att jag tänkte det och när jag vänder mig om så är det du. Blev jätte paff att det var du. bara för att jag kände det på mig. Lite kul=D

Fick min födelsedags present av Ina Linnéa rebecka igår. Var två Linnen!
TACK=D<3

/My


RSS 2.0