Ljugarn

Nu ska jag bara byta om sen åker jag moppe ner till Rebecka och ska hoppa lassie med henne:)
Hinner nog inte skriva när jag kommer hem för har både franska glosor tills imorgon och engeska tills på torsdag, så ska försöka plugga lite iaf;)


Moa och Lookee ska täva första gången i helgen, tror de va LB:1
Lycka till<3!


Du måste fortsätta kämpa även fast de gör ont, för de kommer aldrig läka, helt.


Världens finaste<3


Onödig dag i skolan?

Idag har vi inte haft en endaste lektion på hela dagen. Först hade vi måndas samligen när vi får reda på om de är nått speciellt som händer i veckan.  Sen var de några från ukraina i skolan så några sjöng och så sjöng dom också, men de räknas inte som lektioner;) sen blev idrotten inställd för de åskade och blixtarde.
Så jag åkte med Linnea och Rebecka in till Visby. Vi gick runt med bea agnes och clara en stund, men dom skulle till tandläkaren(tror jag) så då gick vi och letade reda på andrés hus så va vi där en stund. Men när klockan blev halv 5 så gick jag och mötte mamma och åkte hem.
 Så den här dagen har varit riktigt onödig, jag skulle kunnat va hemma och sova hela dagen;) men men...

På lördag så ska jag kanske provrida
Grodan och bobby och allt går som de ska hoppas de för annars blir de inte förrens som 3 veckor:s

Bilder

Lite av de jag köpte igår, batterierna i kameran tog slut så han inte ta på allt:(



Filmtime

Hade tänkt fixa lite saker i stallet idag men nu när de började regna så blev jag jätte sugen på att se film, men först ska jag städa/fixa lite i rummet istället för stallet sen ska jag se på film. Men så kommer de vanliga problemet, vilken film? Men tror de blir The Runaways :) 

 Skriver kankse igen iväll:)
 

Nytt

Har inte varit direkt bra på att skriva dom senaste dagarna, men ska försöka bli bättre;)
 Idag var jag med mamma inne i visby och köpte faktiskt lite saker.  3 linnen-Bikbok, de var nån speciell dag där så allt va jätte billigt, mascara-Cubus, svarta jeans-Vila och så la jag undan en skjorta för dom skulle stänga och mamma va inte där så hon kanske köper den på måndag istället:) De finns hur mkt fint som helst i alla affärer nu, måste åka in en dag till och handla med mamma, så kanske jag slipper slösa på mina egna pengar, haha;) 
 Kommer kanske bilder imorgon:)
Nu på fredag eller fredagen efter ska jag och provrida hen häst, Good Vibrations



MP Girl

Igår så var jag och "provred" MP girl, eller jag skulle känna hur hon va mest. För Ann-marie frågade oss förra veckan om jag ville ha henne tills jag hittade nån ny:) Hon kändes fin fast hon kunde inte så jätte mkt, hon är ju bara 6år. Men ska ännu kanske rida en häst till, som några undrade om jag vill ha för dom hade inte tid med 4 hästar;) Så får vi se vilken de blir:)

 Idag ska jag med in på travet och hjäpa till lite och sen ska jag tvätta klart min box. Sen ska jag gå och lägga mig tidigt så jag orkar upp imorgon;)

Här kommer en bild på MP de är Matilda Dreborg som rider


Ingen kommer lyckas ta din plats Pelle, aldrig helt!


Världens bästa<3


Ingen är som du va<3

2 månader utan Pickpocket, världens bästa häst!<3

  

<3
Vissa dagar känns de som att du har varit borta en dag, att jag red dig igår. Men andra dagar känns de som att de var flera år sen jag fick krama dig och du nosade i mitt hår puttade till mig när jag ville pussa dig. 
 Igår var de första gången jag drömde om Pelle, de är konstigt hur man kan känna att något är så värkligt. Men tyvärr så drömmer man inte så länge och när jag vaknade var de inte riktigt lika kul:( Men i drömmen var Pelle lite lätt halt på ena bakbenet av ett litet pytte sår, haha;) De hade inte varit fel om de var de som hänt istället!
 
Jag älskar dig Pelle, de kommer jag alltid göra!!<3<33


Film:)

Nu har jag äntligen fått vårat internet att funka en liten stund, ibland hatar jag verkligen datorer och internet. Dom ska funka hela tiden, inte bara ibland!
 Igår gjorde jag inget speciellt, sörjde att vi inte hade nått internet men de räknas kanske inte, haha;) 
 
Idag har jag solat och hjälpt mamma att ta bort ogräs från ridbanan, så nu är den jätte fin:) Så hjälpte jag Ella lite när hon red dressyr också:)
 Nu vill jag se filmen Remember me igen, och gärna med svensk text. Hatar när de inte är de för då måste jag konsentrera mig på allt dom säger, om de är text är de bara att läsa, mycket lättare;)

Utflykt

Idag har jag varit på utflykt med min faster och hennes man, vi va typ i norrlanda och tittade på några ställen och sen åt vi lunch i Kattamarsvik. Jag åt pannkakor, haha;)
 Igår så red jag Artist men eftersom han var så dum så red jag typ bara i 40min, sen orkade jag inte mer.

Har inget att skriva om, nån som har förslag?


Tävlingar





Städdag?

Idag vaknade jag vid kvart över 8 för att hunden låg över halva sängen och de gick typ inte att flytta på henne så jag gick upp. Känner att jag sovit lite för lite de senaste dagarna. men men, får väl börja sova middag eller nått, haha;)
 Idag så ska jag försöka rida Artist om jag hinner, städa lite i mitt rum och så ska vi kanske åka nånstans med min faster:)
 Nu ska jag äta frukost och kolla lite andra bloggar;)
 

Godnatt

Eftersom de blev värsta åskovädret så bestämde min faster att vi skulle ha bröllopet i vårat Orangeri/växthus eller vad man nu vill kalla de;) 
 De var iallafall jätte fint och sen åt vi mat på smakrike, de va super gott åt Anka med massa goda saker, och till efterrätt var de nån kaka, med höstbär, glass, vit choklad och nått mer till;) 

 Nu ska jag sova
 Godnatt
 


Wedding

Idag så ska min faster och hennes man gifta sig om vädret blir lite bättre annars blir de imorgon:)
 Igår så stod jag på banan hela dagen, och Ella var med i LC och kom 2:a så de var ju lite roligt och så vann Hork GM i lag:)


 

Pizza

Nu sitter jag och väntar på mamma som är nere i Ljugarn och hämtar Pizza:P
 
 Gick bra på tävlingen idag, eller fick ett pet på 2:an men är nöjd ändå. De var jätte varmt och han var trött så han gjorde så gott han kunde!  Nån som tog kort?:) 
 
När jag kom hem var jag duktig och tvättade min moppe som inte var så jätte skitig såg jag när jag skulle börja men nu är den ännu blankar och lite renare;) Sen var jag duktig och klippte gräset, haha men bara en liten bit för de blev så varmt:o Sen har jag typ solat resten av dagen, man måste passa på när de är sol!

 Imorgon ska jag stå på banan på Hork´s tävling (tror jag)


:)


Nu ska jag försöka sova och ladda tills imorgon och hoppas de går bra:)

Godnatt

Tävling imorgon:D

Imorgon så ska jag tävla Artist de blir 90cm och de är andra gången som vi är med på en riktig tävling, så hoppas de går lika bra som förra gången;)
 Idag vaknade jag av att de var grävmaskiner utanför Linneas hus och sen kunde jag inte somna om, såklart-.- men vi åt frukost sen åkte jag hem och åkte på stranden med mamma och Ella, kom hem vid halv 5 och då åkte vi till gropen och fixade till tävlingen imorgon. Nu ska jag äta sen rida Artist:)

2 dygn med Nyman:D

Nu har vi äntligen fått Internet hemma, fixade de innan jag åkte ner till Linnea igen. Sov här igår natt och inatt, för Hennes föräldrar är inte hemma så jag håller henne sällskap, haha;) Men igår tittade vi på film och åt godis och idag ska vi antagligen också äta godis och titta på tv. Vi sover i hennes vardags rum så jag sover i soffan och Linnea sover på en 5cm tjok madrass,haha. Men eftersom jag är så snäll så får jag sova där inatt igen och slipper den madrassen;) 

Hoppas!?

Nu har jag varit utan internet hemma så länge, att jag har tappat räkningen på dagarna och då är de många dar;) Men de har väl inte hänt så mkt den senaste tiden jobbat och tagit de lungt. Men nu är jag ledig tils skolan börjar. I lördags va jag med Linnea rebecka julia och ellen. Vi åt mat vid linnea och gjorde lite annat skoj, hade jätte roligt måste vi göra om innan Ellen flyttar!
 Håller på att letar efter häst, men hittar ingen för nu när jag har haft pelle så har jag lite högre krav på hur hästen ska va än innan jag köpte honom:(<3 Men jag letar på och hoppas kunna hitta nån snart så jag iaf kan börja tävla till våren igen. Saknar att tävla och rida. Men jag ska iaf vara med på KM med Artist. Kommer koma sist med de gör inget, haha;)
 

Sool:D

Idag är jag vid linnea och solar, när de äntligen är sol;)

Vi har inte fått vårat nya internet ännu:( så har ingen data, så lånar linneas lite idag:)

Har jobbat hela veckan och ska jobba nästa vecka också. Men sen är jag ledig 2 veckor innan skolan börjar. 
 

RSS 2.0