Lite av de jag köpte






Hittade kameran=)

Här kommer lite bilder från sthlm


Från fönstert


Frän fönstret


Gången till vårat rum


Taket över lobbyn(stavas)


När jag åker hiss! Den gick jätte fort:S Rebecka du hade älskat den för den var som en karusell!=D


Tog kort när jag åkte hiss


Där man tog frukost


Ner i den långa trappen. Det fanns 17 vånigar och vi bodde på 12 vånigen


Upp för trappen


Hissen




Kom typ silja line och talink båtar hela tiden


Lidingö(stavas)


Frukosten igen


Baren


Ingången


Ingången




Hotellet låg vod Värtahamnen

Hahah vi var inne på någon skoaffär, dom hade jätte konstiga skor!







Ska ta kort på det jag köpte men lägger in de sen
.

Är sjuk idag, var det igår oxå, hoppas jag kan gå til skolan imorgon!

/My

Kameran

Hej skulle lägga upp bilder och när jag öppnar kamera fodralet så är den inte där:S är typ någon som har tagit den:@ Skriver om sthlm imorgon


Stockholm imorgon=D

Blir ett kort inlägg för ska packa det sista. Imorgon blir det att gå upp tidigt för ska med båten. Blir där i helgen. Så blor inge bloggande då=(  Veckan har varit ok.
Kramar

/My


Skola, Visby och Tandraspning

Tja, dagen har väl varit okej. Efter skolan pkte jag Linnéa och rebecka till visby. jag köpte present till mamma. sen åkte jag hem med mamma. När vi kom hem var stina här, veterinären. Hon raspade tänderna på Artist. men det var inte så mycket som behövdes göra. =D tur det. Sen åt jag och mamma mat när vi kom in. Jag gjorde lite på engelskaläxan, men har ännu lite kvar. När jag ätit färdigt fick jag cykla med hunden, för mamma skulle packa för hon åker till Göteborg imorgon. Hon ska på någon kurs. Så man fick lite kondition idag också(= Nu ska jag titta på några bloggar, se lite på tv sen går jag nog och lägger mig för är rätt trött.
Karmar

/My


Linnea Nyman

Linnéa Nyman bästa vännen tog kort idag. Så tack Linnea för alla fina korten =)<3
Linneaerikaa.devote.blogg.se

Tävlingen idag

Tävlingen idag gick toppen. I LC fick jag 70% jag fick fem 8:or=)
I LB fick jag 66,88% Och HORKS lag vann och så kom jag 2:a individuellt:D Så jag komm hem med 2 blågula och 1 blå.
2 buketter med blommor, 2 placketer, ett brunt schabrak, och Gröna lindor och sadel tvål/puts.=D  =D  =D 


På framridnigen.

LC programet, lite dåliga bilder inne i ridhuset!=(

När jag får mitt pris i LC=D

Jag och Lookee väntar på ärevarvet=)

Lookee och jag på Ärevarvet, vi var först!=D

Carro/Nelly Jag/Lookee Ellen/Jemeni

Carro och Nelly kom 3:a i både Lc Lb

Från vänster Linn/Disney Sofia/Miro boy Emma/Ravelli(Men hon sitter på Nelly) Jag Lookee. Prisutdelning för att vi vann omg.1 i pasen

När jag får pris i LB Kom 2:a individuellt

Schabrak sadel tvål/puts Linsor, dom e ljusgröna. Kanke inte min färg:S

Karmar

/My

Dressyr lektion! och hatar mitt Liv:@

Dressyr lektionen gick väl bra. Men det gick bättre igår. På söndag Gäller det, Linn Sofia och Emma=) Han känns fin iaf.
Nu hatar jag mitt liv, dressyren. Div.1 dressyr och precis allt, allt, allt i välden. Jag kan verkligen inte beskriva hur ARG jag är. När vi ska till stockholm, så är et andra omgången i div.1 dressyr. Och jag är den ända C-ponnyn så jag måste vara med!! Jag är så arg så jag nästan kan börja gråta. Jag har värklingen sett fam emot det här, och så går det inte!!!!!!!! Jag känner mig jätte taskig mot er som jag skulle åka med!´Linnéa rebecka ina:S

/My


Sick sick sick

Åkte hem från skolan idag, för jag hade ont i huvudet, magen och hade frossa! ag låg i nått rum vid skolsköterskan, då kom Lena som jag färgar håret vid och jag kunde åka hem. Per tyckte att jag skulle åka hem med om jag inte mådde bra! Så nu sitter jag här, har jag bara ont i huvudet. Får se om jag orkar åka på dressyrträningen. Kanske gör ett inlägg ikväll!
Kramar

/My

Dressyrlektion för Sanna!

Hejsan. Idag var det torsdag. Och i skoalan hade vi först träslöjd. Sen var det hål. Då satt vi och solade i 40 minuter. Sen var det No prov. Hoppas att det gick bra!=) Lunch . So gick i genom gudarna som vanigt! Sen en halvtimme svenska, hade rättstavning. På hålet vi gick till ica. Sen hem med bussen och fickade sen fixa hästen och på Dressyrträning för Sanna.
Gick jätte bra. Vi började med att Böja och det vanliga. Sen gjorde jag serpentinbågar i trav, 2 gånger red jag lätt och 2 gånger satt jag ner. Sen tränade vi på galoppfattningarna. Så dom är nästan perfekta nu!=D Sen tränade vi på olika saker ifrån LB:0 programet. Halvcirklarna och lite till. Sen red jag igenom programet och nästan allt var perfect. Så jag är jätte nojd! Hon tyckte att det här var den bästa gånge hitils som jag har ridit för henne=D 
Kramar

/My
Lookee d

.

Idag har det väl inte hänt så mycket. Följde med Linnéa på träning. Gick bar för Henne tkr jag. Finns inte så mycket mer att skriva. Funderar på att tabort bloggen, för det ändå ingen som läser. Och så har jag inget roligt att skriva om!:(
Kommer kanske lite bilder imorgon på Linnéa och ulla från träningen idag! Orkar inte ladda upp dom nu.Är nåra på rebecka också!=D
Kramar

/My


Ridning med pappsen!

Första skoldagen avklarad. Bara 4 lektioner iadag, första lektionen var Dubbeltimme i No, vi tränade till provet. Som är på torsdag, Ellära och Magnetism.  Känns rätt bra, men kan nog inte så mycket som jag ska kunna! Sen var det idrott jag spalde basket med Linnéa och Rebecka. Vi ägde ut alla! Lunchen var äcklig somvanligt:/  Franska gick väl fort den oxå, vi sjöng en sång som vi ska sjunga för Tyska barnen. Hatar att sjunga. Den handlar om vokaler och har fått den på hjärnan!:S
På Hk:n så gjorde vi kärleks mums, blev goda, men har ätit godare. Linnea som alltid(nästan) går dåligt för på hk:n tappade smöret på golvet.
När jag kom hem fikade jag tittade på lite bloggar. Sen red jag med pappa. Gick bra


Linnéa dagar!=D

Igår kl halv åtta cyklade jag till Ljugarn, till Linnéa. Sov där inatt, hade roligt och mysit. Vid ca halv tio gick jag och linnéa med Anja en lite sväng. Var jätte kallt så jag frös:S Sen gick  vi in igen och satt vid datan lite till. Sen så gick vi och la oss vid 11 för vi var jätte trötta.
Sen vaknade vi vid kvart i 10. Låg en stund till, åt frukost fil och macka. Gott gott. Tittade på lite bilder på Linnéa och Ulla. Fina!  Sen skulle vi gå ut med hunden, när vi kom utanför dörren stod min pappa där och pratade med Linnéas pappa. Han frågade om jag ville åka bil hem. men jag ville cykla. Så jag och Linnéa gick med Anja. När vi kom tillbaka så var ännu pappa kvar. Vi satt ute och solade rätt länge sen Cyklade vi till Konsum och köpte glass och lite annat för vi skulle göra lunchen. Vi började med lunchen, men det gick inte så bra=(, så marianne fick fortsätta.=).Blev jätte gått. Cyklade hem sen var jätte jobbit för det var så varmt!
När jag kom hem tog jag in hästen och fixade honom. Red ner till Ljugarn. Red dressyr med Ellen, Linnéa tog kort dom blev jätte bra här kommer lite kort!
Lookee d
Mellan trav,rider lätt.
lookee dressyr
Lookee & Jemeni
lookee dre
Jag och Lookee galopp<3

/My
Jag och Lookee galopp<3

Tävling LC

Tävlingen idag gick väl sådär, men jag är nöjd. Han kändes bra på framridnigen, hoppade av stort men jag struntade i det. Bättre än att han stannar!=) Inne på banan hoppade vi 1,2,3 jätte bra kom perfekt på dom. Sen på 4 stannade vi men vi kom lite fel. Solen sken in bakom hindres och så stod det en  häst brevid hindret. Och lookee ville inte hoppa då. Men vi var jätte när att komma över ändå. Så vi hoppade in i hindret:S Kanske inte så bra. Sen 5,6,7 gick perfekt. kom inte för nära eller långt ifrån. Så jag är jätte nöjd, jag hoppade inte om för han kändes så fin. Dagen kunde inte blivit så mkt bättr. Kanske att han hoppade 4:an. Titade på Lisa, ellen, julia, sofia, linn, lia igen. var säkert någon mer men kommer inte ihåg. När LC var färdig åkte vi till hemse och köpte glass. sen åkte vi hem. Nu har jag ätit lunch. Ikväll ska vi bort till grannarna. Det kanske jag skrev i morse?
Kramar




/My

Tävlings dag

Tävling idag, skoj skoj (=
LC i havhem, ska ut och fixa hästen nu, sen ska vi åka.
Vet inte om jag orkar att knoppa, men måste ju träna på det:S Sen ikväll blir det middag oss grannarna. Med Tord Lord  även kallad Tårtan. och tror att Rikardo är där också!
Kramar

/My

Fredag förmiddag

Idag ska jag skritta på Pollen.
Tvätta/sörja sadel och träns.
Tvätta Lookee,
så ska jag rycka ännu mer på hans man.
Så att jag kan knoppa i morgon på tävlingen!
Karmar

/My


Regnväder

Idag har det regnat hela dagen, men jag måste nog ta mig ut och rida nu.
Har pracis ätit lunch, har väl inte hänt så mycket mer idag.
Sett på tv och suttit vid datan.
Har tittat på lite hästar blocket.
Sov till tio.
Linnéa har lämnat en film som ligger i brevlådan, men det är så dåligt väder att jag inte vill gå utanför dörren.
Skriver kanske lite till ikväll om jag kommer ihåg ; )
Kramar

/My

DPAS DIV:1 Här kommer My, Linn, Sofia

Nu är jag jätte glad för jag har fått reda på att jag ska vara med i div.1 dressyr. I laget är det jag, Linn, Sofia och en till den är inte bestämd. Vi kommer iaf att vara med i alla omg. och det kanske blir olika den fjärde om Lisa inte kan bestäma sig. Första omg är den 19/4 LB:0. Träning för Lisa nästa fredag.
Gick bra på hopplektionen, Rätt tråkig övning. Men han känns bra inför tävlinge i helgen, LC Clear round.
Idag ryckte jag Lookees man så nu har jag sår på fingret. Och har ännu 3/4 kvar. Och har tänkt att knoppa på tävlingen på lördag så får rycka mer i morgon. Min häst har världens tjokaste man och lite svans, han kan ge lite till svansen tycker jag!; ) Mockade alla boxarna. Har väl inte gjort så mycket mer idag.
Ska försöka att bli lite bättre på att skriva: )
Kramar

/My

Linnéa natt

Har inte skrivit på länge nu, men det har väl inte hänt så mycket på lovet.
I söndags var jag med Beckis. Pralin åkte hem
:( tråkit. Jag red ut med mamma red i 2 timmar. Så Lookee blev lite trött iaf. Sen så sov beckis här med mig. Mysit. Det var jätte länge sen sist. Måste bli lite oftare nu.
Måndag  Lookee vilade, jag mockade 2 boxar och Rebecka mockde tuffes box. Tack! Sen cyklade vi hem till Beckis. Åt mat där. vi gjorde pasta och köttfärsås. Men pastan bev lite över kokt:) men det var gott ändå! Sen skulle rebecka rida så jag mckade 5 boxar hos henne när hon borstade hedda. Sen red hon med mig ända hem. 
Sen på kvällen åkte jag med Linnéa och Rebecka på dekorativ hästvård. Anna visade nåra sätt att knoppa på. Vilken skilnad det var på vissa grejer. Sen kom jag hem vid åtta. Då åt jag mat tog in hästarna. Sen såg jag på tv hela kvällen.
Tisdag Vaknade Mockade Lookees box. Sen kom Linnéa hon red på lookee och jag redpå artist. Vi red med Ellen. Gick rätt så bra, vi red runt svajde. så det blev lång tur för mig och linnéa. När vi kom hem så var klockan halv tre. så vi åt mat när vi kom in. Sen tittade vi lite på tv. Sen cyklade vi ner till Ljugarn, jag mockade hennes box medans hon borstade Ulla. Jag mockade två av Rebeckas boxar. Sen tränade vi att knoppade lite på ulla. Sen åkte vi hem till henne och åt mat, gott gott. Sen packade hon lite, sen cyklade vi hem till mig och hon sov här mysit mysit.
Onsdag Nu har precis Linnéa åkt hem. Nu ska jag nog mocka någon box, Ridlektion ikväll.
Kramar

/My


Lördag kväll

Nu sitter man vid datna och är jätte trött för jag gick upp åtta i morse. För Pappa fyller år idag. Så jag och Ella slog in presenter, och mamma gjorde frukost. Hon hade köpt frallor, så det var jätte gott. Sen åkte mamma till Hemse, men jag orkade inte följa med. så jag fick moacka två boxar. Sen betade jag hästen, och borstade honom och skrittade barbacka i en timme. Det var jätte varmt så jag red i bara en tunn tröja. Det är värkligen jätte mycket med blommor. Nu kan det ju inte komma mer snö. När jag kom hem så släppte jag ut honom i hagen och gav hästarna lunch. Och gick in, bytte om, och la mig och solade i en halvtimme. Sen var det mat. Solade lite till efter maten oxå. Sen följde jag med pappa till Espegards och köpte en jordgubbstårta. Och så kollade jag på en cykel. Hem fikade, åkte och hämtade cykeln. Men det är punka på så får väl laga det innan jag kan cykla:( Sen hjälpe jag ella när hon red, hon och tuffe hoppade. Det gick faktiskt riktigt bra för henne.:) Sen var jag duktig och joggade. Riktigt stolt över mig själv!=)
Nu har man ätit kvälls mat och tittat lite på tv. Blir väl inte så mkt mer att göra ikv. Är trött, så ska nog sova snart! Läsa nåra bloggar först kanske!
Kramar

/My

Tuffe
Ella och tuffe


Lördag morgon

Hejsan, nu har man ätit frukost på sängen, för pappa fyller år idag. han fick en bok och byxor. 
Idag ska man väl inte göra något specielt, skritta på pollen.
Igår på dressyr uttagningen gick det inte så jätte bra. Vet inte vad det är med Lookee han bara hänger sig tag i bettet. Tror det är för han inte orkar jobba. För han tycker det är jobbit att fälla, och så bantar vi honom lite för han måste bli smalare, till betet.
Skriver mera ikväll tror jag!?
Karmar

/My

lookee
Inte jag på bilden!

Torsdag kväll

Idag har det varit tema dag. Först på morgonen var Gabriella Löf vid oss. Hon är dietist, Så hon pratade om mat i typ 2 timmar. Och så fick vi göra en macka.
Juste så fick vi mjölk, för linnea tjatar alltid om att hon vill ha mjölk. och då hade Gunilla, köpt en jätte äcklig. Jag höll på att spotta ut allt igen. Typ alla vid bordet tyckte den var äklig. Den smaka som grädde! Sen var det lunch, ost och broccoli soppa, men jag tog fil istället. Sen hade vi svenska hela efter middagen. Evert Jansson, som är med i KENO reklamen. Han lärde oss hur vi skulle berätta våra berättelser inför klassen. De var tråkit men han var roligt. Gick bättre än vad jag trodde att det skulle gå.
Ina och rebecka dom töntarna var "Sjuka"  När vi slutade så gick jag och Linnéa till bagarns och åt varsin kaka. Sen gick vi in på Djuraffären, och det luktade jätte illa där. typ djurmat. Vid 3 gick vi till bussen och åkte hem.
När jag kom hem fikade jag, fixade hästen. Åkte på dressyr träning för Sanna. Gick dåligt. Ska ha tidermatygel på min polle. Så mamma får köpa en på måndag.
Imorgon är det Dressyruttagning för laget i div.1. Hoppast han går bättre imorgon.
Nu ska jag ringa till Jennie,så hoppas du är hemma!<3
Kramar

/Mypå isen
LOOKEE

RSS 2.0