Lördag

Red med Ellen igår eftermiddag, mysit var det. Och våra hästar var jätte pigga. Hoppade över några hinder i skogen och Ellen såg jätte roligt ut så jag kunde inte låta bli att skratta. Och då började Ellen oxå att skratta så hästarna började tävla. Så innan vi fick stopp så gick det jätte fort. Fick typ styra in i skogen:D Man har typ ingen kraft alls när man skrattar.
Sen mockade båda jag och Ellen. Sen åkte hon hem. Då gick jag in och fikad, Brownies, gott gott! Sen så åkte jag med pappa till hemse han skulle köpa lite grejer. Först åkte vi till grangårde och köpte Miniraler, och pappa köpte jätte dyra stövlar. Jag tyckte att vi kunde köpa några shabrak. Men han ville heldre ha stövlar : / Sen åkte vi till ICA och köpte mat. Sen smsade Ina. Och frågade om jag ville komma till henne, men pappa tyckte inte det : /. Sen när vi var i stånga så ringde mamma och sa att vi skulle ha ljus. Så fick stanna i stånga och köpa ljus. Och då kommer Timothy och köpte typ massa godis och läsk, den godisgrisen. Sen hem åt middag med familjen, gott var det. Sen Let´s dance. Satt vid datan en stund. Sen gick jag och la mig.
I morse vaknade jag vid typ 9 läste 66 sidor i min bok, den är jätte bra. Sen gick jag upp och åt frukost och nu sitter jag här:) 
Idag blir väl en slapp dag.  Lookee får nog vila eller så skrittar jag bara, då kanske han är piggare imorgon, för det lär han ju behöva. Packar nog allt idag. Måste tvätta min häst han är jätte smutsig såg jag förut. Sen ska man väl leta fram Linnéas handskar jag skall ha med till tävlingen.

/My
Efter vi ridit så tog vi lite kort:)
Ellen Jemeni & Jag Lookee<3

27/2

GRATTIS INA <3
Hoppas du får en bra födelsedag:D

Sitter och tittar på allas bloggar men typ ingen som har skrivit något ännu:(
Blir väl en tråk dag idag igen.
Rida på eftermiddagen tror jag. Ska du rida Ellen? smsa i sånna fall:).
Ska mocka boxen och fixa lite istallet. Ska nog tvätta min hästs svans och fläta om hans man. Om jag orkar så ska jag smörj hans träns och sadel. Var typ 1 månad sen. Tvätta benskydden, så allt är fint till tävlingen. Ska vara funktionär på söndagen efter jag har hoppat. Någon jag kan åka med hem?
Nästa vecka någon dag så ska jag in till visby, jag ska se I TAKET LYSER STJÄRNORNA mormor skulle betala. Någon som vill me?
Nu ska syster ha datan som vanligt. Så skriver kanske något mer ikväll.

/My


Ridtur

Red med mamma och Ella idag. Gick väl rätt så bra.
Flätade lookees man så den ska lägga sig ner, det står typ rakt upp nu.
Gick inte så bra igår på träningen, han var jätte seg. men hoppas det går bra på tävlingen ändå.
Ska nog städa lite i mitt rum. Nu ska syster ha datan:@

Bye Bye

/My


Onsdag

Ja idag har man gått upp jätte tidigt för jag följde med Ella på Krullis cup. Åkte med Bella dit. Dom vann en match, förlorade nästa och sista oavgjord.
Sen åt vi på fenisia, jag åt en calzone.
Sen skjutsade dom hem oss.
Fixade boxen när vi kom hem och sopade och tog ner hö.
Hopplektion ikväll, mammsen kör.
När kommer du till stallet Ellen? smsa mig<3

/My


Tisdag

Har typ inte gjort  så mycket ännu, men har ju hela dagen framför mig.
Blir inget med Rebecka idag:( Hoppas du blir bra nu.
Ringer om du blir bra:D
Ska ut och rida med pappa nu. Har väll inte så mycket att göra idag, eftersom Beckis blev sjuk. Men jag tycker du kan bli frisk nu! 
Bloggar lite till ikväll.

/My

Måndag

Spelat Krullis cup nu. vann ingen, match:( men sista avgjordes på straffar.
Så blev väl inte så lyckat? Men det var Kul, för utom att jag blev fäld två gåger och landade på svanskotan båda gångerna. Så har jätte ont så kan inte rida:/ Hoppas det är bättre imorgon!

Ska kanske sussa vid Rebecka. Hoppas det för det var rätt länge sen. =-)
Så Ska väll  packa upp  grejerna, och packa i det jag ska ha med till becko. Hoppas jag får en mjuk  madrass.:D
Ska äta nått nu för blev bara 2 mackor till lunch.:(
Och Ducha

Bye Bye

/My


Lördags kväll 20:51

Var ju inte på HORKS årsmöte igår, men Ellen tog med mitt pris hem.
Vandringspriset som jag får ha i år, för jag vann klubb dressyren, och så står mitt namn ingraderat
MY TERNSTRÖM LOOK AT ME. Det står namn ända ifrån 1990. Om man vinner 3 år irad så får man det :D. Jag fick än jätte fin blomma typ orange/gul/röd. Och så var det en glas grej sem det står HORK  2008 på och en dressyr häst, tror att jag får den:)

Min kväll igår blev väl rätt lyckad. cheescaken blev jätte god. Det blev mossakan också. Tittade på let´s dance, men tittade inte färdigt.
Någon som vet vem som åkte ur?
Sen tittade jag på Küren, från (Göteborg horse show) Jan Brik vann med Briar och Minna Telde kem tvåa med Don charly.
Sen gick jag och la mig. Läste i min bok (Hjärtans fröjd) typ 20 sidor, sen var jag jätte trött så somnade typ direkt när jag slutade läsa. Då var klockan ca 00:30, om det är någon som är intresserad?!
Nu ska jag äta fruktsallad med grädde: )
Ha det gott

/ My

Lördag

Idag har man ridit med Linnéa och Rebecka. Lookee gick jätte fint när jag red hem. Han jobbade jätte bra med ryggen:D
Nu ska jag äta mat, är vid sara. kanske gör ett till inlägg snart

/My



FÖDELESEDAG

Födelsedag idag, en jätte härlig dag har jag haft idag:)
först i morse så fick man frukost på sängen. Sen öppna presenter, fick
Rid skor men skaft till, med röda sömmar
Absolut hits 2008
Hjärtans fröjd
Kavaj(den har inte kommit än,fast mamma beställde kavajen den 13/12-08:S)
Halsband, av Ella
Plånbok, av mormor(alltid roliga saker från henne,höhö:/ )
Och så ska hon bjuda mig på bio, I TAKET LYSER STJÄRNORNA
Ett jätte stort kort från mamma pappa och Ella
Ett kort från mammas kusin
Ett från mammas moster
Ett från mormor
Ett från olivia
Ett fån farfar
Så fick sex kort sammanlagt
och så fick jag en blommbukett av Linnéa Ina och Rebecka:) var en rosa ros en blå blomma och en lång kvist med hundra små vita blommer:DTACK<3
                                                              TACK ALLA JAG FÅTT PRESENTER AV

Varit en toppen dag i skolan, den kunde inte blivit bättre.
Tack Ina Rebecka Linnéa<33

Har precis gjort cheescake ska äta mossaka till mat hoppas den blir god! Jag struntade i årsmötet, jag ville vara hemma på min födelsedag:/.
Har inga batterier till kamera så tar väll ett tag innan bilderna jag tagit på presenterna kommer.
Men här är på två av presenterna iaf.
skiva
Fick den här skivan idag.

Fick den här boken idag:)

/My

Torsdag

Födelsedag i morgon:D
Längtar jätte mycket, undra vad jag kommer få för något?
Tror jag kommer få något ifrån hööks, Undra vad det är för nått, hoppas det är ridstövlar eller kavaj:)
Ja idag har man varit i skolan, först hade vi tråk slöjd, sen gick vi och bytte om till badkläder för vi skulle bada, jag simmade 8 längder(200m). Sen lunch, var korvstroganof och ris, var jätte äkligt. Sen So med Peddy. Ska jobba med Linnéa,(Hoppas du vill det) Efter det kort svenska lektion läste hela tiden. Sen hål och rörelse, fick typ 100 snöbollar i ryggen och nacken:S

När jag kom hem gick jag i och bytte om till ridkläder. Ut och fixade hästen satte på täcke transportsbenskydd. Gick in och åt pankakor. Sen åkte vi till frindarve och dressyr lektion för Sanna Marie. Gick rätt så bra. Var ju första gången så får väll vara nöjd. Min hemläxa blev att träna på skänkelviknig, låg i formen och jobba mer med ryggen. Nästa lektion är innan 14 mars, nån gång:D

Nu ska jag se på teve om det finns något att se ; )
Bye Bye

/My

Onsdag

Hade prov idag, tror att det gick bra. Hoppas det i alla fall!:)
Rid lektionen gick bra, trände på om hoppnings svängar, var jätte svår att få Lokee att ta korta galoppsprång och vara lugn, men gick till slut iaf.
Jätte trött nu så orkar inte skriva mer, födelsedag om 2 dagar:D

/My


Tisdag

Skolan var väll okej idag. Först lång No lektion, sen idrott vi hade snöbollskrig, blev bara mulad typ 4 gånger. Sen Lunch. Franska, efter det hade vi elevensval, jag Ina Linnéa Och Rebecka har HK. Vi gjorde semlor dom blev jätte goda :)
Sen bussen hem.
Red ut med Ellen, sen red vi lite dressyr, gick sådär. Men har inte ridit dressyr på jätte länge.
Sen skottade jag snö, typ halva gårdsplanen, Fick rätt ont i ryggen, så pappa fick göra det sista!
Ska väl inte göra så mycket mer idag tror jag, ska nog se på Andra avanyn.

/My

Söndag eftermiddag

Linnéa dag skojsit;D
Linnéa kom hit vid 11, då var jag nästan färdig med Lookee. Linnea och jag fixade pulkan, som Linnea skulle åka i:) Linnea började att åka, direkt när vi kom ut på vägen så ramlade hon:D ahhah det såg jätte roligt ut, Linnea åkte kanske i 20 minuter sen bytte vi och hon ramlade ur ca 7 gånger. Sen åkte jag och jag ramlade bara ur 3:) stolt! sen bytte vi igen efter att jag åkte ett tag, jag ramlade inte ur någon gång i galoppen. och den var rätt lång i gämmförelse med linneas 200 meters galopp:) Linnea fick åka ända hem. Hade jätte roligt med dig:D Måste göras om, mys pys!

När vi kom hem så mockade jag Lookees box, Linnea borstade min häst och la på täcket. Sen släppte vi ut honom. Gick in och satte oss vid datan men då var det mat, spagetti och köttfärssås, gott gott.
Sen satt vi och spelade Linneas favorit spel på datan, kommer inte ihåg vad det heter. För en liten stund sen kom hennes mamma och hämtade, dom skulle hem och äta semla. Så nu sitter man här själv igen. Men ska försöka att övertala mamma att vi kan göra hemgjorda semlor:)
Funderar på att gå ut och fixa i stallet och smörja mina grejer. Men tror det blir att plugga till engelska provet på onsdag, och franska provet på fredag(på min födelsedag) Per var jätte dum och la provet på min födelse dag:@
Bye bye

/My

Tävling 14 Februari:D

Gick toppen idag på tävlingen. Startade som nummer 2 , blev felfri:D Sen ut och vänta 15-20, sen omhoppning, Rev 1 och 2, sen felfri 3 och 4. Men är nöjd ändå. Var nästan på LB höjd tror jag? För dom höjde inte dom hindrena till
D-ponnyerna.
Efter tävlingen åkte jag och pappa och kollade på en Cykel. Men köpte den inte var typ damp i kedjan. Sen åkte vi och åt mat på nått ställe. Tror det hette Medvalls. Skulle först på max men matkön var ända fram till dörren. Gott var det iaf.

Emmy fyller 4 år idag så gjorde en grädd tårta med jordgubbar till henne.
Men hon fick bara en liten bit. Den var jätte god. Kommer bilder:D

Nu ser man på melodifestvalen,
lite bättre låtar i dag än förra veckan:)
Äter choklad hjärtan och bilar jätte gott.
Mat:nått kött med klyft potatis och beasnes sås (tror det stavas så?)
Tror jag ska se på borta med vinden sen men den är typ tre timmar,
så får se om jag orkar, gick ju upp 6 i morse!


/My


Fredag

Skola, hade franska på morgonen, sen matte fick reda på matte provet och jag hade vg, men inte nöjd. Efter det hade vi bild lunch, det var nasigoreng, jätte äkligt:(. Sen SO hela eftermiddagen, Jag satt typ vid datan hela tiden. Jätte slapp lektion. Sen var det bussen hem. Satt och pratade med Julia typ hela vägen hem. Sen skulle Andreas  berätta massa gejer för mig och Ellen, så vi satt typ och skrattade hela tiden.
Sen Rida ut med Ellen, gick bra.
Sen fixade jag in fr tävlingen i morgon. Så behöver inte fixa något i morgon:)
Nu ska jag äta kvällsmat, vi har gjort pizza, gott gott:D

/My


Morgon

Jaha, idag är man sjuk, ont i huvet och halsen:(
Men jätte skönt att sova länge idag somnade om vid sju och sov till tio.
Nu äter jag frukost, gott gott. Blir väll att sitta vid datan hela dagen. Finns ju typ inget annt att göra. Mocka någon box om jag orkar. Snart födelsedag: den 20:D.
Undra vad man får för presenter?(:
Jag vill ha en kavaj, dressyrdadel och jätte mycket mer, så orkar inte skriva allt.
Sen fyller Ina år den 27, en vecka efter mig. Undra vad du önskar dig?
Åh jag har värkligen jätte tråkit. Tror jag ska se på mamma mia nu. Den blir man iallafall lite glad av.

Grattis Ina, fick precis ditt sms.
Nu har du fått en syster till.
Grattis Grattis Grattis, det måste vara jätte roligt för dig.
Jag vill ochså ha ett syskon. Men dom behöver inte bli mer än 3 år eller nått, för sen blir dom jobbiga tycker jag. Tycker du det??
Hoppas du läser det här<3(:

/
My

11/2

Skola, hade typ idrott, matte prov, so, svenska, franska och engelska. Sen bussen home, Linnéa följede med hem. Gick in bytte om till ridkäder. Sen gick vi ut och hämtade Lookee och Jemeni. Jag mockade Lookees box och Linnéa
(min slav;D) fick borsta min häst, han blev jätte fin. Tack Linnnéa! Sen packade jag ihop rid gejerna. Efter det gick vi in och åt lite mat. Sen ut igen och lasta lookee och Jemeni. Ellen åkte med oss idag:). Snöade när vi åkte dit.
Gick rätt så bra. Han känns jätte fin inför tävlingen:D Sen åkte vi hem, då snöade det ännu mer och det var jätte halt.  Så vi fick typ köra jätte sakta. sen fixa hästen när man kom hem och ta in A och T och ge  dom mat. Sen skjutsade jag och pappa hem Ellen och Linnéa.
Mys dag med Linnéa:)<3

lookee
Inte jag på bilden.

/My

10/2

Hejsan!
Skolan har väll varit bra, förutom en sak(L,R,I vet):@
Först hade vi No, hade el lära, jätte krongligt. Sen var det idrott jag var inte med för jag är förkyld. Tog lite kort på Ina Rebecka och Linnéa. Efter idrotten var det lunch. Sen språk, Per pratade typ halva lektionen om provet, sen fick vi träna till provet:/ Sen var det elevensval, jag har hemkunskap med L, R, I. Vi gjorde kanelbullar, dom blev jätte goda. Sen var det bussen hem.
Precis när jag kom in, så kom hovslagaren. Så jag fick gå ut och hämta Artist, men han ville inte komma i så jag fick ta Lookee. Mocka 2 boxar, och pratade med hovslagaren. Han pratar typ hela tiden:S
Så nu har jag äntligen kommit in. Fingrarna är typ som isbitar:(
Bye bye

Linnea Rebecka Ina
Älskar er <3

/My


Eftermiddag med Linnea

Toppen dag idag!
Red med Ellen på förmiddagen och fixade bloggen lite (eller rebecka gjorde)
Sen åt jag lunch, vid halv 3. Vid tre kom Linnéa:D Vi hade skojsit. satt och titade på bilder och jag var jätte ful på alla så Linnéa satt och skrattade i typ tio minuter;) Efter det var vi inne på bilddagoken, och min data var jätte snabb, men efter en halv timme så segade den, då gick vi ut i stallet och hjälpte Ella att fixa hästarna. Jag och Linnéa fixade Artist, han blev jätte ren! Sen gick vi in, då var datan snabb igen så vi gick in på lite hemsidor. Jag gick in på sindarve.nu och dom hade bytt bilder och där var jag med:D Jag tävlade på Bandit!
Dagen måste göras om,hade jätte roligt Linnéa:)<3


Bandit och jag hoppar LD i Sjonhem FELFRI:D

/
My


TACK;D

RebeckaTack för du fixa bloggen, du är BÄST;) ÄLSKAR DIG<3

9/2

Hejsan

Har precis kommit in, var ute och red med Ellen:D
Gick bra Lookee var jätte pigg och Jemeni bockig, (som vanliget, Ellen)
Mockade, fixade hö och kraftfoder
Så behöver bara ta in hästarna sen ikväll
Hovskagaren kanske kommer idag,

Väntar på Linnéa, hon ska komma vid ca tre. Längtar<3;) 


Efter vi ridit så tog vi lite kort:)
Efter vi ridit idag;D

Lookee

Min häst skulle inte fixa ett liv utan att få klia sig.

Måndag 9 Februari

så!
Nu är jag färdig. det ska bara fixas två saker, den gula texten nere på inläggen och alwaysmy ska bort från headern. men jag hittar inte dom koderna, så det får du be ngn annan om. nu ska jag ut och rida. love you my<3

/downup

My

Hej My!
Hoppas du blir nöjd med bloggen när jag är klar.

det är ganska mkt jobb kvar med header och sånt, men hoppas det funkar direkt ;)

Puss på dig!
/downup.blogg.se

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0