Mördare i snön?

De åker en skum bil utanför oss har typ gjort de i 2 dagar. Lovar att de har flyttat in nån ny i huset som ligger en bit ifrån oss. Så när jag gick ut i stallet så hittade jag en mini hammare som jag tog me. Man vet aldrig de kanske ligger nån läskig i snön och gömmer sig, haha ;) Så de är bäst ni ser upp när ni kommer hem till mig!
 
 Mina böcker kom idag:) Har börjat på bok nummer 2 den är jätte bra men ibland lite dåligt översatt :(
 


En medicin mindre :)

Igår kväll åt jag min sista medicin av den som sk göra så att de inte bildas för mkt ryggmärgs vätska. Så nu äter jag bara alvedon och hoppas jag inte måste börja med den där medicinen igen!
 Idag ska jag försöka göra lite skolarbete som jag har här hemma, brukar inte gå så bra men får försöka ta lite varje dag. 
 Just nu ser de ut som att de aldrig ska sluta snöa:s och så är de -5 ute :o


Saknar min lilla tuffe<3


Varm choklad & bullar

Idag så har jag varit i skolan på förmiddagen:) Först var de morgonsamling som varje måndag, jag och Ina satt och prata hela tiden så vi störde alla andra, hehe ;) Sen var de Set men då gick vi till Hemkunsakpen och åt bullar och drack varm choklad och så frågade Barbro om jag ville berätta om allt jag gjort. Så då gjorde jag de och har typ aldrig varit med om att klassen har varit så tysta haha:) Sen vid 11 blev jag hämtad och nu sitter jag här. Just nu väntar jag på att ugnen ska bli varm så jag kan äta min färdiga pizza från Findus eller Ica eller vart den nu är gjord, de är iaf mozzarella pesto tomat på så inte min favorit men men.
 Om jag har tur så kommer mina böcker idag, hoppas de är stor text så jag kän läsa lite iaf ;)


1:a

De är hur mkt snö som helst ute, på vårat tak till växthuset är de mer ä 2 dm :o de är inte december än.
 Igår så gjorde jag ovaligt mycket, tog in min häst borstade henne, mockade sen pratade jag med linnea i telefon när jag väntade på att pappa skulle komma hem för Coras framskor satt lite löst. Sen longerade jag henne i kanske 20 min så hon fick springa av sig lite, hon tyckte de var jätte skönt! Sen fixade jag de sista i stallet. Men när jag kom in kände jag att jag gjort lite mkt, hade så jävla ont i ögonen och sen gick de vidare till huvdet. Jag har slutat att ta alvedon regelbundet men jag får nog börja med de igen. Känner mig som värsta knarkaren, haha ;)  så jag hade ont i huvudet typ hela kvällen men nu är de bra.
 Ska försöka städa på mitt rum idag :( och åka ner till Linnea en stund :D


Cora med nya tränset

Cora står i Pelles gamla box <3


Cora


Funderar på att ta lite kort på min häst nu när de inte snöar. Sen ska jag åka med mamma till Visby vet inte vad vi ska göra där hoppas på att vi åker förbi dahrve så jag kan hitta ett träns till min fina ponni :)<3

Beställt, kommer nästa vecka :D

The Vampire Diaries - Uppvaknandet och Kampen  The Vampire Diaries: Vreden och Återkomsten 
Äntligen har dom kommit ut på svenska har typ inte funnist på 15 år :o


Ballinaclare Boy -99

Bobby är nu tillsalu igen, han har blivit triangelmärkt pga en liten benskada som gör att han inte ska hoppa eller gå på ridskola. Men dressyr och vanlig skogsridning går jätte bra!
 Bobby är en jätte härlig ponny tycker jag, han är speciell och ganska svår och väljer sin ryttare. Men när man väl lärt känna honom och han dig kommer du ha super roligt med honom(tror jag)  
Han är kommer från Irland där han är tävlad upp till 120 i hoppning. Men den senaste tiden är han tränad mest i dressyr men behöver lite mer jobb av nån som är duktig och vet vad den gör, han behöver en något rutinerad ryttare då han kan bli het. Familjen som har honom nu säjler honom för hon har blivit för gammal och ska ut och resa. 
Hästvan förälder ska finnas i familjen!
10000:-

Om ni är intressrad så kan ni bara lämna en kommentar så får ni ägarnas telefon nr, dom bor inte på gotland! ;)

 När jag var och provred Bobby var de kärlek, han va så speciell och svår och man fick jobba för att få honom dit man ville. Han var vaken och me helatiden stod och lyssnade men var ändå avslappnad.
 Men han hade inte riktigt de steget jag ville ha och så hade han haft problem med ett ben. Men om jag skulle ha en häst att bara rida hemma och träna dressyr på hade jag inte väntat länge med att köpa honom!

Snö

Om de inte va så blött på marken skulle de va vitt ute nu. Tycker de är lite tidigt med snö, men mycket bättre än regn iaf ;)
 Nu ska jag ta in min fina häst, borsta och fixa henne sen ska mamma rida ut på henne. Kanske blir något kort om hon hinner torka :)


Trött?

Jag får psyk på de här jag är trött hela tiden jag orkar ingenting och de värsta är att de kommer kanske va såhär i 2-3 månader till :o
 Imorgon ska jag hälsa på i skolan i 1-2 timmar så länge jag orkar och veckan där efter kanske jag börjar gå halva dagar om jag orkar. Men efter Jul hoppas jag kunna gå som vanligt. Känner att mina betyg inte kommer bli så bra den här terminen :s
 
 Sen är jag arg för att jag inte kan åka på Horseshow i år när jag hade fixat så jag kunde se på allt och sen fixat så Linnea också kunde de och så skulle vi bo vid din morfar:( Känner mig jätte dum mot dig <3 Men jag har fixat allt till näst år om vi vill då! ;) Haha

 Jag hatar att va sjuk!

Men min häst är bäst iaf ska försöka ta lite kort på henne nån dag när de INTE regnar =)
  

           

Hemma :D

NU är jag utskriven från sjukhuset och jag hoppas de är riktigt långtid tills jag ska dit igen ;)

Hemma besök och sjukhus besök :)

Som nog alla redan vet ligger jag på sjukhuset och har gjort de i 2 veckor imorgon. Jag har Hjärninflammation finns hur mycket bivärkningar som helst men nu börjar de bli lite mindre med mediciner och jag slipper att få antibiotika direkt i blodet 3 gånger varje dag 1 timme. Men om jag har tur och allt går åt rätt håll åker jag hem i helgen eller i börja av nästa vecka :) Men då måste jag vara hemma i några veckor innan jag börjar skolan och sen tar de månader tills jag är helt normal igen :(
 Ina och Rebecka hälsade också på mig på sjukhuset, jag fick en present. Tack! <3 Linnea kunde inte komma :(

Linnea<3

Nu är Linnea I sverige och hemma, för tror hon åkte förbi mig för en liten stund sen ;)
 Om jag inte gissar helt fel kommer hon hit om nån timme och hämtar sin häst <3

Sjuk

Natten mot lördagen vaknade jag av att jag var som bortdomnad i kroppen, de började i fötterna och ända till tungan, de är som när tandläkar bedövningen börjar släppa. De är svårt att förklara;) Sen fick jag så jävla ont i huvudet, men mamma och jag kom fram till att de va migrän för var jätte jobbigt att vara i solljus eller i närheten av en stark lampa och ljud va också jobbigt! Så min snälla pappa åkte och hämtade Cora själv och jag satt hemma och mådde skit.
Sov hela lördags natten och mådda ganska bra på söndagen, men så på natten fick jag likadant igen men nu var de bara i vänstra sidan av kroppen och fick jätte ont i högra delen av huvudet. Så jag och mamma åkte till vårdcentralen i hemse och de va migrän sa dom där så fick nån vanlig medicin som hjälper sådär. men så inatt vaknade jag av de igen men då var den konstiga känslan i höger siad av kroppen så jag tog medicinen och somnade. Sen vaknade jag vid 4 och fick typ en "panikatck" fick jätte svårt att andas sen glömde jag bort ord och kom bara ihåg att jag hette My Ternström inte mitt personnr och och när jag skulle säga saker blev allt fel :s Så jag och mamma åkte till akuten, de var jätte dimmigt så tog över en timme till lassarettet. Men då var nästan allt bra och eftersom jag inte hade några symtom kunde dom inte ta in mig. Så fick sitta från halv6 till 8 på akuten och sen gå till barn och ungdom och somtur va så fick vi en akut tid vid 10:30. Men dom tror  att de är allvarlig migrän och när jag får "anfall "ska jag andas lungt så jag får syre. Hjälper inte så mycket men men, och om de inte är borta på 2 veckor ska jag bli röntgad(stav?) och så ska dom kolla allt idag gjorde dom en vanlig undersökning precis som igår. Så hoppas de bli bättre!
 Får typ sitta vid datan i max 30 min, sen kan jag inte läsa ellet skriva för har ont i huvudet. Så vi får se när jag kan skriva nästa gång<3
 Cora mår jätte bra har tyvärr bara ridit en gång skule egentligen på träning för sanna idag men de blev de inte :(

RSS 2.0